Hoe krijgen ontdekt als zanger op YouTube

Pop sterren zoals Justin Bieber zijn ontdekt door de bevordering van zichzelf door middel van YouTube-video's. Met miljoenen kijkers elke dag is YouTube een van de meest effectieve manieren om te pronken met je zangtalent voor degenen die wellicht staat u te bieden een platencontract. Terwijl dit niet de plaats van de meer traditionele middelen zoals het gebruik van een talent manager neemt, kan het helpen bevorderen van uw persoonlijke merk. Als uw video wordt bekeken door de juiste persoon, kan het helpen u worden ontdekt.

Instructies

1

Record video's van jezelf uitvoeren. Het maken van verschillende video's die uw bereik als performer pronken. Bijvoorbeeld verschillende songs opnemen in verschillende muziekstijlen, indien mogelijk. Gebruik een hoge kwaliteit camera die het geluid goed zal halen.

2

De video's uploaden naar YouTube. Als u nog geen een YouTube-account, aanmelden voor een. Voor het uploaden van de video's, u hen gewoon op uw computer zoeken en selecteer vervolgens de optie "Upload".

3

Het optimaliseren van de video's door de juiste titel, beschrijving en meta tags. Wanneer u de video's uploaden, krijgt u de mogelijkheid informatie moet worden opgenomen. Dit helpt mensen vinden de video wanneer ze zoeken naar termen die gerelateerd zijn aan de gegevens die u ingevoerd.

4

Aantekeningen toevoegen aan je video's. Deze functie kunt u koppelingen of andere informatie over uw video's toe te voegen. Bijvoorbeeld, voeg een link naar uw persoonlijke website of Facebook profiel zodat mensen kunt u rechtstreeks contact opnemen.

5

Deelnemen aan de YouTube-community. Wanneer kijkers feedback op uw video's, beantwoorden het zo vaak mogelijk. Dit zal helpen bevorderen van uw video en potentieel krijgen meer mensen om hem te bekijken.

6

Delen van de links naar uw video's in zo vele manieren mogelijk. E-mailen aan uw lijst met contactpersonen en deel ze op Facebook en Twitter. Verspreid het woord over uw video's en als mensen zoals hen zij hen kunnen delen met hun contacten.

Tips & waarschuwingen

  • Het uploaden van nieuwe video's regelmatig. Het ophangen van een enkele video bereikt mogelijk niet de juiste mensen. Het toevoegen van verschillende video's geeft u een betere kans op succes.