Hoe krijg ik PC Defender vandoor mijn Computer

PC Defender is een nep programma die heimelijk wordt geïnstalleerd op uw computer als een legitieme anti-virus programma. Zodra geïnstalleerd, het programma wordt automatisch gestart wanneer u de computer opstart, loopt nep scans en geeft talrijke rapporten beweren dat uw computer is besmet met de gevaarlijke programma's zoals virussen, Trojaanse paarden en spyware. Omdat PC Defender een schurkenstaat programma is, uninstall op vanuit uw computer snel en veilig.

Instructies

1

Druk op "Ctrl," "Alt" en "Delete" samen om Windows Taakbeheer te starten. Klik op het tabblad "Processen".

2

Scroll naar beneden de lijst van draaiende processen en klik op elk van de volgende processen afzonderlijk:

Antispyware.exe

proccheck.exe

Klik op "Proces beëindigen" na elke vermelding.

3

Dubbelklik op "Computer" op het bureaublad en klik vervolgens op de "C:" drive. Dubbelklik op de map "Program Files". Zoek de "PC Defender" map en verwijder deze.

4

Klik op de knop "Start", typ 'regedit' (zonder aanhalingstekens) in het zoekvak en druk op "Enter" om te starten van de Register-Editor.

5

Klik op de map "HKEY_LOCAL_MACHINE", en klik vervolgens op de map "SOFTWARE". Met de rechtermuisknop op "Pc Defender Antivirus" en klik op "Verwijderen".

6

Klik op de map "HKEY_CURRENT_USER", de "Software" map, de map 'Microsoft', de map "Windows", de "CurrentVersion," en ten slotte klikt u op de map "Run". Met de rechtermuisknop op "Pc Defender Antivirus" en klik op "Verwijderen".

7

Klik op de knop "Start". Met het zoekvak, zoeken naar de volgende bestanden:

PC Defender Antivirus.lnk

PC Defender Antivirus

Zodra de bestanden door Windows zijn gevonden, hen met de rechtermuisknop op en klik op 'Verwijderen'.