Hoe krijg ik meer Volume van mijn Laptop?

Hoe krijg ik meer Volume van mijn Laptop?


Laptops zijn traditioneel gebouwd meer voor mobiliteit die voor prestaties. Als gevolg van de grootte en het gewicht beperkingen laptops zal over het algemeen underperformance in vergelijking met een desktop computer. Laptop luidsprekers zijn niet vrijgesteld van deze regel. Hoewel de nieuwere modellen hebben vaak veel hogere kwaliteit geluid kan nog steeds je dat interne laptop luidsprekers nog steeds niet luid genoeg zijn.

Audio-instellingen controleren

Kijk voor een volumeknop hardware of bellen op de buitenkant van de laptop, en probeer alle knopen van het volume die beschikbaar op de laptop hardware besturingselementen zijn. Controleer de volume-instellingen door te klikken op het luidspreker icoontje in de buurt van de systeemklok en glijden de volumebalk tot het gewenste niveau. Open het Configuratiescherm en klik op de Sound categorie van het systeem toegang tot geavanceerde audio-instellingen. Controleer de configuratie van de spreker om ervoor te zorgen dat het ligt aan de laptop van de hardware. Controleer of dat de uitvoerniveaus voor het correcte systeem zijn volledig draaide. Controleer of de juiste hardware is ingeschakeld voor alle audio-uitgang.

Controleren op stuurprogramma en Software-Updates

Check de website van de laptopfabrikant voor bijgewerkte hardwarestuurprogramma of nieuwe versies van de laptop audio-software. Check de website van de fabrikant van de geluidskaart als niets verkrijgbaar bij de laptopfabrikant is. Alle bijgewerkte stuurprogramma's en software installeren en vervolgens terugkeert naar het Control Panel Sound categorie u moet zoeken voor nieuwe opties die met de volumeniveaus helpen kunnen.

Sprekers toevoegen

Een set luidsprekers toevoegen als de laptop van de audio-uitgang nog steeds niet goed genoeg is. Koop een set met een subwoofer wenst u entertainment-kwaliteit geluid thuis of in uw kantoor, of een set van portable speakers voor mobiele vereisten zoals het geven van presentaties. Koop een set koptelefoon of oordopjes als u gewoon op zoek bent voor een beter geluid voor persoonlijk gebruik.