Hoe krijg ik gratis LimeWire?

LimeWire is een populaire peer-to-peer file-sharing programma dat gebruikers van over de hele wereld verbindt. Met behulp van de software, kunt u video's, liedjes, afbeeldingen en andere bestanden downloaden van gebruikers op hetzelfde netwerk. Het bedrijf verkoopt de professionele versie van de software tegen een kleine vergoeding, maar als u niet wenst om geld te besteden op LimeWire PRO, kunt u de basisversie gratis downloaden. LimeWire Basic bevat alle van de kenmerken van LimeWire PRO met uitzondering van de ononderbroken turbo-charged downloads en virusbescherming.

Instructies

1

Controleer uw systeemvereisten. LimeWire te downloaden, moet u ervoor zorgen dat uw computer kan omgaan met de software. Als je een Mac gebruikt, moet u OS X 10.5 of hoger. Als een PC gebruikt, moet u Windows NT, 2000, XP, Vista of Windows 7. Mac-gebruikers kunnen hun huidige besturingssysteem controleren door op het Apple-logo in de menubalk te klikken en te selecteren "Over deze Mac '." Windows-gebruikers kunnen controleren door met de rechtermuisknop op het "My Computer"-logo op hun bureaublad en 'Eigenschappen' selecteren in het menu.

2

Bezoek de homepage van de LimeWire op limeware met behulp van alle beschikbare internetbrowser op uw computer.

3

Klik op de link die luidt "Get LimeWire Basic." Het verschijnt direct onder de grote, rode "LimeWire PRO" knop in de regio van Neder-rechts van de pagina.

4

Controleren om ervoor te zorgen dat LimeWire het juiste besturingssysteem op uw computer heeft gedetecteerd. Wanneer u toegang zoekt de downloadpagina tot, LimeWire zal proberen om automatisch u een downloadlink voor uw specifieke besturingssysteem, maar soms op misschien verkeerd speurder uw werkend systeem. Op de top van de pagina ziet u de naam van het besturingssysteem die LimeWire voor u heeft geselecteerd. Als het besturingssysteem correct is, klikt u op de "Download" knop. Als het besturingssysteem niet correct is, klik op de link "Releases" en selecteer het juiste besturingssysteem in de lijst. Selecteer de "Download" link en gebruik het navigatie venster om te kiezen van een locatie voor uw installateur te slaan, zoals uw bureaublad.

5

Dubbelklik op het installatieprogramma op uw harde schijf. Schakel het selectievakje "Terms of Service" en klik op "Install" voor het uitvoeren van een eenvoudige installatie van de software. Wanneer het proces is voltooid, vindt u uw gratis LimeWire in uw "Toepassingen" of "Programma's" map, afhankelijk van uw besturingssysteem.