Hoe krijg ik een draadloze Internet-kaart voor uw Computer

Draadloze netwerken worden in snel tempo de standaard manier die veel mensen toegang het Internet tot. Zelfs als u niet thuis gebruiken, kunt u een draadloze Internet-kaart voor uw laptop om te profiteren van de vele Wi-Fi hot spots bijsnijden up. Als u een draadloze kaart wilt, maar je niet precies zeker wat bent te krijgen, volg de volgende stappen uit om erachter te komen welke informatie u weten moet voordat winkelen rond.

Instructies

1

Zorg ervoor dat u een beschikbare PCI-sleuf. Wi-Fi kaarten sluit aan op een PCI-sleuf, dus zorg ervoor dat u een beschikbare sleuf op uw computer. Als u dat niet doet, kunt u een USB WiFi-ontvanger die op een USB-poort als een flashstation aansluit kopen.

2

Beslissen of u voor een desktop of laptop een Wi-Fi-kaart nodig. Wi-Fi kaarten zijn verschillend voor desktops en laptops, dus je moeten zult weten welke u zoekt tenzij u van plan bent om te kopen een USB draadloze adapter.

3

Weten wie de router maakte. Producten gemaakt door dezelfde fabrikant zijn zeer compatibel en eenvoudiger instellen. Hoewel het niet nodig dat u een draadloze Internet-kaart kopen van dezelfde fabrikant als uw router is, kan het handig zijn.

4

Zoekt u een Wi-Fi-kaart met de nieuwste 802.11-standaard. Momenteel is de beste en snelste 802.11n. Alle Wi-Fi kaarten en routers met 802.11 moeten verenigbaar zijn, maar je moet niet kopen van oude technologie in deze gevallen.

5

Winkelen online of in persoon voor een Wi-Fi-kaart die voldoet aan de behoeften die u in de vorige stappen hebt geïdentificeerd.