Hoe koop ik Ebooks

Hoe koop ik Ebooks


EBooks zijn uitgegroeid tot een populaire indeling in de uitgeversindustrie voor het distribueren van zowel huidige als catalogus fictie en non-fictie titels, evenals kranten en andere tijdschriften. Een eBook is is een digitaal bestand in plaats van een werkelijke boek, gekocht en gedownload naar een e-boek lezersapparaat, waar het wordt weergegeven en lezen op het scherm. De eerste grote eBooklezer was Amazons Kindle, uitgebracht in 2007, met concurrenten snel volgende pak. Zodra de bijzondere lezersapparaat is geselecteerd, kunt aankoop van eBooks volgen.

Instructies

Met Kindle of hoekje

1

Koop en download titels rechtstreeks naar de eBook-lezer hebt u Amazon's Kindle of Barnes & Noble's nook. Deze lezers zijn voorzien van draadloze technologie vergelijkbaar met mobiele telefoons zodat u vanaf bijna overal verbinding maken met hun online winkel. Beginnen met het registreren van uw apparaat en het aanmaken van een account op het scherm, waaronder het verstrekken van geldige creditcardinformatie voor de facturering.

2

Klik op de knop "Menu" op de Kindle of "Shop" op het aanraakscherm van de nook in te voeren van de eBook-store.

3

Blader door de bibliotheek van beschikbare selecties of zoekwoorden als auteur of titel informatie invoeren in het zoekvak om te zoeken op specifieke titels.

4

Klik op de selectie van uw keuze voor meer gedetailleerde informatie over dat item, met inbegrip van de prijs. Hoekje, klikt u op "Voorbeeld" om te proeven van het eBook vóór de aankoop. Klik op "Buy" voor de aankoop van een titel, en het zal worden gedownload naar uw lezer en wordt weergegeven in uw mediabibliotheek.

Met Sony Reader

5

De Sony Reader op de computer aansluiten met een actieve internetverbinding met behulp van de USB-kabel geleverd. Het "Installeren voor Reader" venster zal verschijnen; Klik op "Install eBook Library" en volg de instructies op het scherm om de Reader-software te installeren. De eBook Library programma wordt automatisch geopend wanneer de lezer is aangesloten op de computer; tweemaal klikken het bureaubladpictogram handmatig openen als dit niet het geval.

6

Klik op "eBook Winkel" in de bronweergave om naar de winkel. Bladeren van de bibliotheek van beschikbare titels of trefwoorden als auteur of titel informatie invoeren in de zoekbalk om te zoeken op specifieke selecties. Klik op de gekozen selectie voor meer gedetailleerde informatie over die titel.

7

Volg de instructies op het scherm te kopen en te downloaden van de titel (s) aan uw bibliotheek.

8

Klik op "Library" in de bronweergave en klik op de titels die u wilt overbrengen aan de lezer. Sleep de selectie naar waar het zegt "Reader" in de bronweergave en het bestand zal tranfer naar het apparaat.