Hoe kleur in Photoshop

Adobe Photoshop heeft een breed scala aan toepassingen, van het aanraken van oude foto's voor het maken van volledig nieuwe images. Een leuke optie met behulp van Photoshop is de mogelijkheid om de verf penseel gebruiken om te schilderen van beelden. Veel plezier met kleuren nieuwe foto's!

Instructies

1

Dubbelklik op het pictogram Adobe Photoshop desktop het programma openen, of navigeer via het startmenu te vinden van Photoshop in uw lijst met programma's.

2

Klik op "Bestand" op de balk aan de bovenkant van het scherm en kiest u vervolgens "Nieuw". Een nieuw venster zal verschijnen met verschillende opties.

3

De grootte die u uw afbeelding worden door het invoeren van de hoogte en breedte van de afbeelding in beide inches of pixels wilt instellen. Typ in de titel van uw afbeelding in het veld 'Naam' en klik op "OK".

4

Vind het gereedschap-menu op het scherm en klik op het pictogram "gereedschap Penseel". Het gereedschap-menu meestal standaard aan de linkerkant van het scherm, maar het kan overal worden verplaatst.

5

Navigeer de muisaanwijzer naar de onderkant van het gereedschap menu waar zal er twee grote overlappende vierkanten. Klik op het bovenste vierkantje om het kleurenpalet te openen. Kies de kleur die u wilt gebruiken door scrollen door het kleurenwiel of in individuele rode, groene en blauwe numerieke waarden invoeren, en klik vervolgens op "OK".

6

Ga terug naar uw lege afbeelding en gebruik de linker muisknop om te passen de gekleurde borstel op de afbeelding. Schakelen tussen verschillende kleuren door te klikken op het kleurenpalet opnieuw en gaan naar een andere kleur.

Tips & waarschuwingen

  • Als u de grootte van het penseel dat u gebruikt, klikt u op de pijl naast de kolomkop van de "Brush" in de balk aan de bovenkant van het scherm om een nieuw venster. In het venster typt in een nieuwe penseelgrootte of schuif de schuifbalk.