Hoe kan ik Outlook E-mail opslaan op een CD?

Terwijl de back-up van belangrijke e-mail is altijd een goed idee, doet gewoon het opslaan van de berichten op uw harde schijf weinig ter bescherming van de gegevens, als de schijf crasht of mislukt. USB flash drives of externe harde schijven zijn een stap omhoog en over het algemeen betrouwbaar. Niettemin, externe opslagapparaten af en toe niet zo goed. Een van de zekerste manieren om te beschermen en op te slaan waardevolle e-mailberichten is naar een CD worden gebrand. Wanneer opgeslagen in een beschermhoes en niet in direct zonlicht, kunnen cd's vele jaren duren en bieden een betrouwbare back-upmedium voor berichten die u niet vervangen.

Instructies

Een back-Up Outlook E-mail

1

Microsoft Outlook opent. Klik op "Bestand," de "Open". Klik op de link 'Importeren', dan Selecteer en klik op "exporteren naar een bestand. Klik op de knop "Volgende".

2

Klik op "Outlook-gegevensbestand (.pst)" in de lijst met opties op het scherm "Exporteren naar een bestand". Klik op de knop "Volgende" om door te gaan.

3

Klik op de "Outlook-gegevensbestand" back-up alles in uw Outlook-profiel. Als u wilt back-up alleen uw e-mailberichten, klik en markeer de "Inbox" link. Klik op de knop "Volgende".

4

Klik op "Bladeren" in het volgende venster. Navigeer naar de map op uw computer waar u wilt opslaan van het back-upbestand. Voer een bestandsnaam voor het back-upbestand en klik op de knop "OK".

5

Klik op "dubbele items vervangen door geƫxporteerde," Klik "Finish" knop. Microsoft Outlook slaat de kalenderinstellingen naar het PST-bestand op de externe schijf. Microsoft Outlook back-up van het bericht of het profiel naar de map die u hebt geselecteerd.

E-mails naar CD branden

6

Plaats een lege CD in de optische-brander van uw computer. Wanneer de "AutoPlay"-venster op het scherm verschijnt, sluit u dit.

7

Met de rechtermuisknop op de knop "Start" en "Open Windows Verkenner" Klik op het pop-upmenu.

8

Navigeer naar de map waar u de back-up Outlook PST-bestand hebt opgeslagen. Dubbelklik op de naam van de map te openen en de inhoud ervan te bekijken.

9

Markeer de naam van het bestand van het Outlook PST-bestand. Klik op de "Burn" knop op de werkbalk van Windows Verkenner.

10

Voer een beschrijvende naam voor de schijf in het veld "Disc titel". Klik op en schakel de optie "met een CD/DVD speler". Klik op de knop "Volgende" en wachten voor Windows te bereiden van het bestand en brander station.

11

Klik op de "Burn" wanneer gevraagd en wacht totdat Windows het back-upbestand van Outlook naar de CD te branden. Verwijder de CD nadat Windows de schijf ejects. Plaats de CD in een beschermhoes en sla deze op een veilige plaats.