Hoe kan ik ontdoen van een Virus dat mijn Anti-Virsus niet kan vinden?

Hebt u een virus op uw computer dat uw anti-virus software niet kunt vinden en elimineren, de kansen zijn dat het is omdat uw anti-virus software nog niet is bijgewerkt om rekening te houden met dat specifieke virus. Dit kan gebeuren met gloednieuwe virussen of anti-virus software die niet is bijgewerkt in een lange tijd. Het is nog steeds mogelijk voor u om deze virussen handmatig in plaats van te vertrouwen op uw anti-virus software te verwijderen.

Instructies

1

Back-up van alle bestanden die u niet wenst te verliezen in het geval u niet om op te lossen de kwestie vóór de computer crasht of heb je voor verrichten te systematiek weergeven vanwege fouten in de registersleutels. Terug de bestanden naar een externe harde schijf of duim schijf.

2

Druk op de "Ctrl", "Alt" en "Delete" toetsen op uw toetsenbord tegelijkertijd, selecteer vervolgens de optie "Taakbeheer starten" om het Taakbeheer te openen.

3

Klik op het tabblad "Proces" en het stoppen van een proces met de virusnaam is door met de rechtermuisknop op het proces en te selecteren "Einde proces." Niet alle virussen zal hoeven processen worden uitgevoerd hier dus als een proces met de virusnaam of virus extensie niet wordt weergegeven, slaat u deze stap. Merk op dat het beëindigen van een proces dat is essentieel voor de computer goed uitgevoerd ertoe leiden u opnieuw opstarten van de computer dat zal om het weer goed werkt.

4

Naar de virus vijl zoeken door op de "Start"-knop te klikken en te typen in de naam van het virus in het "Zoeken" balk aan de onderkant van het menu en vervolgens op de "Enter" toets op het toetsenbord te drukken.

5

Klik met de rechtermuisknop op de virus vijl en selecteer "Verwijderen".

6

Ga naar uw "Desktop" en klik met de rechtermuisknop op de "Recycling Bin" en selecteer "Lege" als u wilt volledig verwijderen van het virusbestand.

7

Open de Register-editor door te klikken op "Start/uitvoeren" en vervolgens in regedit.exe te typen en te klikken op "Uitvoeren".

8

Door elk van de mappen HKEY en elke persoonlijke sleutel die het virusnaam of de extensie van het virus te heeft bladeren.

9

Verwijder elke sleutel met de virus/extensie om ervoor te zorgen dat eventuele schade veroorzaakt door het virus wordt geëlimineerd. Merk op dat bij het verwijderen van registersleutels, u zal veranderen de manier waarop uw computer werkt en als u een fout maakt en wegvagen naar de verkeerd toonsoort, u moet verrichten te systematiek weergeven voor positiebepaling zulks uitvaardiging.