Hoe kan ik MP4-bestanden converteren naar MP3-bestanden met Freeware?

Een MP4 is een multimediabestand digitale audio- en video-inhoud kan worden opgeslagen. Veel populaire PC media-programma's zijn niet geschikt voor het omzetten van MP4s. Om een MP4 converteren naar MP3-formaat, moet u downloaden en installeren van een programma voor de conversie van media. Er zijn een handvol easy-to-use freeware conversie programma's online.

Instructies

Elke Audio Converter

1

Download en installeer de "Any Audio Converter" freeware programma. Nadat de installatie is voltooid, open het programma.

2

Klik op de knop van de werkbalk "mediabestanden toevoegen". U kunt mediabestanden ook importeren door te klikken op het tabblad "Bestand" en de "mediabestanden toevoegen"-optie te selecteren. Door uw mappen bladeren en zoek het MP4-bestand dat u wilt converteren. Klik op 'Openen'.

3

Klik op de "Profiel" drop-down menu en selecteer "MP3 Audio."

4

Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer "Set uitvoermap." Een bestaande map kiezen of maken van een nieuwe doelmap voor uw geconverteerde bestand. Klik op 'OK'.

5

Klik op de "Convert" knop op de werkbalk. Uw MP4 converteren naar MP3-formaat automatisch en opslaan op uw gekozen uitgang van de map.

MP4 converteren naar MP3

6

Download en installeer de "MP4 naar MP3 converteren" freeware programma. Start het programma wanneer de installatie is voltooid.

7

Klik op de "MP4 toevoegen"-knop op de werkbalk. Een berichtvenster wordt weergegeven. Klik op het bestand drop-down menu en selecteer "MP4." Zoek het MP4-bestand op de vaste schijf van de computer en klik op "Open".

8

Klik op de "Converteren naar MP3"-knop op de werkbalk. Selecteer een uitgang van de map voor uw geconverteerde bestand. Als u Maak een nieuwe map wilt, klikt u op de knop "Een map maken". Nadat u een uitgang van de map hebt geselecteerd, klikt u op 'OK'. Uw opvulling worden automatisch geconverteerd en opgeslagen in de gekozen map.

Gratis M4A to MP3 Converter

9

Download en installeer het programma "Free M4a naar MP3 Converter". Na installatie, open het freeware programma.

10

Klik op de "Bestanden toevoegen"-knop op de werkbalk. Zoek het MP4-bestand dat u wilt converteren en klik op "Open".

11

Klik op het "Output formaat" drop-down menu en selecteer de "MP3"-optie.

12

Selecteer een van de output map optie in het deelvenster "uitvoermap". Hebt u de mogelijkheid houden dezelfde input map of door een nieuwe te selecteren. Als u het selectievakje naast 'Geef map', klikt u op het kleine mappictogram om de map van uw bestemming te zoeken. Klik op 'OK'.

13

Klik op de "Convert" knop op de werkbalk. Uw MP4 dossier zal automatisch converteren naar MP3-formaat en sla op uw gekozen doelmap.