Hoe kan ik het bereik van mijn draadloze DSL verlengen?

Hoe kan ik het bereik van mijn draadloze DSL verlengen?


Hoewel draadloze netwerken en DSL breedband u genieten van multimedia, games en andere Internet gebaseerde activiteiten op een verscheidenheid van huis-gebaseerde apparaten kunnen, vindt u dat uw apparatuur of uw huis ontwerpen verkleint u het bereik van uw draadloze DSL. Voordat u wijzigingen aanbrengt in uw draadloze netwerktechnologie, een beperkt budget instellen voor de aankoop van upgrades en overleg plegen met uw DSL-provider om ervoor te zorgen dat uw aankopen verenigbaar met de apparatuur en het netwerk van de provider zijn.

Instructies

1

Maximaliseer uw signaalbereik. Verhuizen uw DSL-modem en draadloze router op een centrale locatie in uw huis. Het aantal muren tussen de router en modem en het aantal apparaten die gebruikmaken van het draadloos netwerk verminderen. Minimaliseert interferentie van andere 2,4-GHz apparaten (draadloze telefoons, bijvoorbeeld), als u van 802.11 b- of g-apparaten gebruikmaakt. Draadloze apparaten volgens 802.11 a/b/g/n-normen zijn vervaardigd en fabrikanten label apparaten volgens die specificatie het apparaat voldoet aan.

2

Van uw router draadloos Kanaalinstellingen wijzigen van de standaardinstelling op een minder vaak gebruikte kanaal. Omdat u andere apparaten die op dezelfde frequentie wellicht, kan wijzigen van het kanaal verminderen de hoeveelheid storing opgetreden op de frequentie. (U kunt normaal gesproken toegang van uw router instellingen in 192.168.0.1 te typen in de staaf van de plaats van uw webbrowser en druk op "Enter". Vele routers bevatten de montages van het kanaal in de basisinstellingen van de "Wireless". Raadpleeg de documentatie bij uw router als u niet zeker weet hoe om te bekijken of wijzigen van de routerinstellingen van uw.)

3

Upgrade uw draadloze toegangspunt antenne naar een hoogwaardige antenne. Een hoogwaardige antenne kan uw draadloze signaal verbeteren, zodat al uw WiFi-toegelaten apparaten kunt aansluiten.

4

Upgrade uw draadloze adapter-kaart in uw laptop. Dit is niet de beste optie als u meerdere computers die zijn geen verbinding maken met het netwerk hebt.

5

Upgrade uw netwerk. Een draadloze repeater installeren of toevoegen van een extra draadloze access point, of aansluitpunten voor nonmobile apparaten.

6

Uw bekabelde netwerk uit te breiden, of een gemengd netwerk WiFi/powerline construeren. Een gemengd netwerk WiFi/powerline laat u op WiFi apparaten bedienen maar breidt uw bekabelde netwerk door uw huis's bestaande stopcontacten.

Tips & waarschuwingen

  • Praat met uw DSL-provider over alle apparaten die verworven via de provider. Als uw DSL-provider draadloze netwerken, hun online ondersteunt en telefonische ondersteuning mogelijk om u te helpen in het verbeteren van het netwerk.
  • Merken die met uw DSL provider de apparatuur werken aanschaffen.
  • Veel draadloze producten werken niet goed met andere merken. Probeer te houden met de fabrikant van de dezelfde apparatuur.