Hoe kan ik handmatig instellen een WiFi-verbinding?Wi-Fi-verbindingen bieden extreem gebruiksgemak voor een verscheidenheid van desktops en laptops in uw huis of kantoor. Een aantal van uw geautoriseerde computers kunt genieten van via deze verbinding, en het biedt bewegingsvrijheid speciaal voor uw laptop-machines. Gelukkig, Wi-Fi verbindingen zijn niet moeilijk te stellen, en u kunt snel instellen, zolang u een draadloze router en breedbandmodem bij de hand hebt. Voorafgaande draadloze netwerken ervaring is niet nodig om te voltooien van de stappen die nodig zijn.

Instructies

1

Koppel uw breedbandmodem los uit het stopcontact.

2

Neem de Ethernet-kabel en sluit deze aan op de Ethernet-poort op de achterkant van uw nieuwe draadloze router. Afhankelijk van uw merk en model van de draadloze router, wordt de poort worden aangemerkt als "WLAN", "WAN" of gewoon "Internet" poort.

3

Sluit de ethernet kabel het andere uiteinde in de achterkant van de breedband modem, in de haven van de Ethernet-kabel. Sluit de breedband modem back-up op de stroombron en laat de modem voor schoen opwaarts en haar instellingen detecteren. Indien nodig, druk op de knop "Reset" op de bovenkant van de breedband modem deze kracht omhoog en initialisatieproces om opnieuw te beginnen als er fouten in zitten.

4

Controleer uw draadloze router's handleiding voor het standaardwachtwoord en URL (internetadres) bij het apparaat geleverd. Typ deze URL in de internetbrowser op een computer die zich bevindt in het huis of kantoor die u instelt het draadloze netwerk in. Op dit Bezoekadres, zal u worden gevraagd met een wachtwoord aanvragen. Voer hier de meegeleverde standaardwachtwoord.

5

Kies de naam van een netwerk voor uw nieuwe draadloze netwerk. Dit is ook bekend als een "SSID". Ook, als u het wachtwoord wilt beschermen uw nieuwe netwerk dus alleen u en gemachtigde gebruikers toegang hebben, zorg ervoor dat een coderingsniveau instellen en een wachtwoord te kiezen. Het coderingsniveau wordt over het algemeen WPA of WEP.

6

Druk op "Apply" als alle deze instellingen wilt opslaan.

7

Met de rechtermuisknop op het netwerkpictogram op de onderkant rechterkant van de werkbalk op een Windows machine om toe te treden van uw nieuwe draadloze netwerk. Klik op een Mac, in plaats daarvan op het pictogram voor de draadloze naast het pictogram van de "Volume" op de bovenste rechts taakbalk in OSX. In beide gevallen verschijnt op dit draadloze icoon te klikken een lijst met beschikbare draadloze netwerken die uw computer kan detecteren.

8

Selecteer de netwerknaam van uw draadloze uit de lijst beschikbaar. U zal nu toegang tot uw nieuw ingestelde draadloze netwerk.