Hoe kan ik een verwijzing voetnoot invoegen in Microsoft Word 2003

De gemoderniseerde tekstverwerkingsprogramma's van vandaag zijn een writers droom. Kunnen beide gebruiksgemak en de gebruiker voorzien van een uitgebreid scala aan functies en opties, dat voorziet in de eenvoudige organisatie van gedachten. Functies zoals de verwijzing voetnoot waarmee gebruikers kunnen verwijzingen invoegen in een gedeelte van het document, waarin een gemakkelijke manier om notities maken en lezen via hen op een later tijdstip.

Instructies

1

Selecteer waar u wil graag de verwijzing voetnoot invoegen. Klik ergens in het document met de muis om het gebied van plaatsing te selecteren.

2

Open het menu van de voetnoot referentie. Klik op "Invoegen" en selecteer "Referentie." Selecteer in het submenu dat wordt geopend "Voetnoot."

3

Selecteer de locatie. Onder de 'locatie' veld Klik op de gewenste locatie voor de referentie voetnoot of onder de tekst aan de onderkant van de pagina door te kiezen voor uw selectie in de vervolgkeuzelijst.

4

Kies het formaat. Onder de "Format" veld kunt u de getalnotatie en lay-out en waar begint de verwijzing voetnoot door de gewenste selecties van het dropdownmenu te maken.

5

De referentie voetnoot invoegen. Klik op de knop "Invoegen" de referentie voetnoot invoegen in het document.

Tips & waarschuwingen

  • Referentie voetnoten zijn geweldig voor het maken van aantekeningen aan delen van tekst en/of documenten.
  • Referentie voetnoten worden niet afgedrukt.