Hoe kan ik een Excel-werkblad converteren naar een PDF-programma?

Hoe kan ik een Excel-werkblad converteren naar een PDF-programma?


Als u wilt uw Excel-werkblad te delen met andere mensen, maar niet wilt dat de inhoud worden gewijzigd, vervolgens een Portable Document Format (PDF)-document kan aanpassen aan uw behoeften. Een PDF zorgt niet alleen voor dat de veranderingen moeilijk zijn te maken, het ook behoudt alle van de oorspronkelijke opmaak van het werkblad. Microsoft Excel 2007 en 2010 is voorzien van een ingebouwde functie om uw Excel-spreadsheets converteren naar PDF-bestanden.

Instructies

1

Klik op de knop "Microsoft Office", klik op "Open." Zoek het bestand dat u wilt converteren naar een PDF-bestand op uw computer, dan klik op "Open" het document te openen in Excel.

2

Klik op de knop "Microsoft Office" en wijs de cursor "Save As". Klik op 'PDF'.

3

Typ een naam voor de werkmap in de lijst "Bestandsnaam".

4

Klik in de lijst van "Opslaan als type" op "PDF".

5

Klik op "Standaard" of "Minimum" grootte. Kies standaard als de werkmap wordt vereist een hoge afdrukkwaliteit voor het online publiceren of als u zal worden afdrukken op een printer; Kies minimaal als u online publiceert en de kwaliteit van een hoge werkmap niet dat belangrijk voor u.

6

Klik op "publiceren."

Tips & waarschuwingen

  • Als u de PDF weergeven wilt na te slaan, klikt u op het selectievakje "Bestand openen na publiceren" in het dialoogvenster "Opslaan als" venster.