Hoe kan ik een AVI invoegen in PowerPoint 2007

Hoe kan ik een AVI invoegen in PowerPoint 2007


Hoewel de grote en krachtige Oz bleek uit niet meer dan een man achter een gordijn, wist hij een belangrijk ding. Grote presentaties zijn multi media. U kunt video clips toevoegen aan uw volgende Powerpointpresentatie, misschien zelfs een scène uit de Wizard van Oz. PowerPoint is kundig voor toepassing van verschillende soorten video-bestanden, met inbegrip van Audio Video Interleave, Advanced Streaming Format, Motion Picture Experts Group en Windows Media Video.

Instructies

1

Klik op de dia waar u de videoclip te spelen. Klik op het "Invoegen" menu en klik op "Movie".

2

Blader naar de locatie van het AVI-bestand op de vaste schijf van de computer. Dubbelklik op het bestand. PowerPoint zal automatisch knal opwaarts te tweespraak vogelhuisje asking als u wilt dat de video automatisch wordt afgespeeld of wanneer u met de muis klikt. Kies uw voorkeur door te klikken op de desbetreffende knop.

3

Klik op de video-bestand te selecteren en klik op de "Hulpmiddelen voor films" tab. Klik op 'Voorvertoning' om te zien van de film spelen. Verschillende instellingen kiezen voor hoe de film met de selectievakjes beschikbaar spelen kunt. Bijvoorbeeld, als u de film wilt afspelen volledige selectievakje scherm of lus continu het naast die optie.

4

Druk op "Ctrl + S" op het toetsenbord de PowerPoint-presentatie op te slaan. Als je gaat om uit te voeren van de presentatie op een andere computer, moet u de video-bestand omvatten. Klik op de "Office Button" die in de linkerbovenhoek van het PowerPoint-venster. Wijs 'Publiceer' en klik op 'Inpakken voor CD'. Naam van de presentatie en klik op "Kopiëren naar CD" of "Naar map kopiëren". Het gekoppelde video bestand zal opgenomen worden in de kopie en op elke andere machine wordt afgespeeld wanneer u uw presentatie geeft.