Hoe kan ik de marges op een E-mail verminderen?

Hoe kan ik de marges op een E-mail verminderen?


E-mail is een manier om direct blijf in contact met vrienden, familie en collega's. Het is een eenvoudig hulpmiddel dat kan zijn handig om te gebruiken. U kan echter problemen ondervindt met de marges op een e-mail aan te passen zodat u alle tekst zonder te manoeuvreren door de tekst kunt lezen. U kunt de marges van uw e-mailberichten met de uitlijning en inspringing tabbladen wijzigen. Ook, als u problemen ondervindt tijdens het afdrukken van de gegevens, moet u een paar aanpassingen aan het document vóór het afdrukken te maken.

Instructies

1

Open uw e-mailprogramma.

2

Klik op "Nieuwe E-mail."

3

Navigeer naar "Tekst opmaken" op het drop-down menu.

4

Ga naar het tabblad "Inspringingen en afstand".

5

Kies en klik op een van de opties voor vier uitlijning op het tabblad "Uitlijning". Uw keuzes zijn links, gecentreerd, rechts of gerechtvaardigd.

Marges voor afdrukken wijzigen

6

Open het document dat u wilt afdrukken in het venster "Preview" van uw e-mailprogramma.

7

Ga naar "File" en klik vervolgens op "Afdrukvoorbeeld."

8

Klik op "Page Setup" het tabblad "Papier", die u de afmetingen van de marge voor alle kanten van de pagina tonen zal.

9

De marges volgens de metingen die u nodig hebt om af te drukken van uw documenten aanpassen.

10

Maak uw eigen stijl of opmaak die u voor later gebruiken kunt, er zijn verschillende opties beschikbaar om uit te kiezen. Kies "Printer stijlen definiëren" en dan pas de opmaak aan de specifieke metingen die u wenst. Hier kunt u de notatie, kop-en voettekst en papier aanpassen aan formaat van uw print project. Klik op "Opslaan" de wijzigingen in uw document wilt opslaan.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat de optie "Print Preview" vaak gebruikt om te voorkomen dat te veel pagina's die mogelijk niet de juiste grootte afgedrukt.
  • Aanpassingen maken in Excel of Word-bestanden met behulp van de optie "Pagina-instelling" dezelfde. Voordat u gaat afdrukken, er zeker van te controleren dat de papierlade van de printer wordt aangepast aan de grootte van het document waaruit u afdrukt. Bijvoorbeeld, als u etiketten voor enveloppen afdrukt, moet u de lade zodanig aanpassen dat het correct wordt afgedrukt.