Hoe is te verwijderen Software dat niet vermeld in Add/Remove Programs

Hoe is te verwijderen Software dat niet vermeld in Add/Remove Programs


Allermeest naar de tijd, wanneer u een programma installeert, de software geeft u een easy-to-use methode om te verwijderen, indien nodig. Dit kan worden gedaan een paar verschillende manieren, hetzij met behulp van de optie verwijderen in de map van het programma onder alle programma's in het menu Start, hetzij door toegang tot toevoegen/verwijderen programma's in het Configuratiescherm en gewoon verwijderen van het programma vanaf daar. Maar soms een programma, voor welke reden dan ook, niet geeft u deze opties te verwijderen. Verwijderen kan enigszins lastig, maar het is mogelijk om binnen een kort tijdsbestek.

Instructies

1

Back-up van uw computer. Dit is zeer belangrijk. U kan worden hebt u toegang tot bepaalde gebieden van de computer die invloed hebben op hoe het werkt, is het altijd het beste om uw gegevens veilig back-up in geval er iets misgaat. Het is niet waarschijnlijk, maar altijd mogelijk, zo beter veilig dan droevig is de beste mentaliteit te nemen bij het werken met de systeembestanden van uw.

2

Controleer of het programma dat u wilt verwijderen niet beschikken over een Uninstall optie in de bijbehorende mappen onder het menu alle programma's. Een programma kan soms voorzien van een ingebouwde optie te verwijderen zelf die niet in de toevoegen/wegnemen programma opdagen. Het is het beste om dit te controleren voordat u toegang tot de systeembestanden.

3

Zoek de map van het programma dat u wilt verwijderen. Het kan meestal worden gevonden op de volgende locatie: C:\Program Files. Toegang tot uw C:\ drive door te dubbelklikken op deze Computer en vervolgens te dubbelklikken op je C:\ drive. In deze map ziet u talloze mappen die de namen van alle programma's op uw computer hebt en het programma dat u probeert te verwijderen, zelfs als het niet op de Add/Remove Programs-lijst opdagen moet bevatten.

4

Wijzig de naam van de map die u wilt verwijderen naar iets anders en neem nota van de oorspronkelijke naam. U moet verdopen naar de vouwblad in plaats van verwijderen op het eerste, want als u problemen ondervindt, u zal zitten kundig voor simpelweg verdopen naar de vouwblad terug naar zijn oorspronkelijke vorm. U kunt doen iets heel eenvoudig; bijvoorbeeld, het veranderen van \"Adobe Photoshop\" te \"Adobi Photoshop. \" zelfs een kleine verandering zal de map onleesbaar maken door het systeem.

5

Start de computer opnieuw en gebruik het voor een paar minuten. Het naar behoren werkt, bent u vrij om de map uit de lijst met programmabestanden verwijderen. Ga terug naar de map en verwijder de map van het programma dat u wilt verwijderen. Op dit punt, kunt u ook gaan in uw lijst alle programma's en het verwijderen van alle snelkoppelingen die u niet langer wilt of nodig hebt, aangezien zij niet kunnen hoe dan ook het programma openen.

6

Start uw computer opnieuw en u moet zitten kundig voor uw computer normaal gesproken zonder het verwijderde programma gebruiken.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt om zich te ontdoen van de iconen van uw programma op het bureaublad en in uw startmenu maar wil niet te prutsen met systeemmappen, kunt u de snelkoppelingen verwijderen uit die plaatsen. Het zal niet verwijderen van het programma, maar op plus kant, niet het veroorzaken van eventuele fouten of schade aan uw systeem.
  • In sommige gevallen is het wellicht een veiliger optie om gewoon laten het programma alleen bestanden. Tenzij de programma's teveel ruimte in beslag, soms die een goede keuze is neemt om gewoon laat die hen worden totdat u opnieuw formatteren of opnieuw installeren van uw besturingssysteem, als het experimenteren met systeembestanden kan ertoe leiden dat u meer problemen dan u oorspronkelijk had met uw ongewenste programma's.