Hoe installeer ik Worms2 in Windows XP

Hoe installeer ik Worms2 in Windows XP


Worms2, een artillerie spel uitgebracht in de late jaren 1990, kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op een Windows XP-computer met behulp van de Wizard Programmacompatibiliteit. Oudere computer programma's waren geschreven voor besturingssystemen uit de dezelfde tijd, zoals Windows 95 en 98, en hebben problemen uitgevoerd op nieuwere versies. Een oplossing is het uitvoeren van Worms2 in een gesimuleerde omgeving van het oude besturingssysteem (Windows 95) op het nieuwere besturingssysteem (Windows XP).

Instructies

1

De Worms2 setup-CD in het cd-rom-station van uw computer invoegen

2

Klik op "Start," punt "Alle programma's," punt "Accessoires" en klik vervolgens op "Wizard Programmacompatibiliteit."

3

Klik op "Volgende" op de welkomstpagina van de Wizard Programmacompatibiliteit venster dat wordt geopend.

4

Klik op het keuzerondje "Ik wil het programma in het cd-rom-station gebruiken" onder 'Hoe wilt u het programma dat u wilt uitvoeren met compatibiliteitsinstellingen vinden?' en klik vervolgens op "Next."

5

Klik op het keuzerondje 'Microsoft Windows 95' onder 'Selecteer een compatibiliteitsmodus voor het programma' en klik vervolgens op "Next."

6

Klik op "Next" onder "Selecteer Weergave-instellingen voor het programma." Hiermee start u het installatiewizard Worms2.

7

Klik op "Volgende" op het welkomstscherm van de installatie Worm2.

8

Klik op 'Accepteren' de end user license agreement.

9

Navigeer naar de locatie op uw computer waar u wilt installeren van Worms2 en klik vervolgens op "Volgende". Dit zal Worms2 op uw computer installeren.

10

Klik op "Finish" na Worms2 installatieproces voltooid is.