Hoe installeer ik mijn Comcast ID beller naar mijn ComputerAls u zich op Comcast's Xfinity Internet en voice dienst abonneert, is het wellicht kundig voor troep opwaarts uw computer te tonen caller ID pop-ups wanneer u een telefoongesprek op uw vaste-lijn telefoon ontvangt. Comcast verwijst naar deze dienst als "Universele beller-ID naar PC." Het is een gratis bonus-dienst, maar uw Comcast Internet en de stemdienst moeten te al worden ingesteld voor de universele beller-ID om te werken.

Controleer of

De universele Caller ID service is momenteel alleen beschikbaar in uitgezochte Comcast servicegebieden. Voordat u de service op uw computer installeert, moet u eerst controleren of u in aanmerking komt. Neem contact op met de Comcast customer support center op

(800) COMCAST. Vraag de Comcast klantenservice als universele Caller ID op PC in uw gebied beschikbaar is. Als de service niet beschikbaar in uw omgeving is weergeven u beller-ID niet op uw computer.

Vereisten

Als u een Windows-computer gebruikt, moet u een van de volgende: Windows 7 (32 bit), Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Enterprise of Windows XP SP2 of hoger. Voor Macintosh-computers moet u een Mac OS X 10.4.11 (Tiger), Mac OS X 10.5.4 en 10.5.5 (Leopard) of een Mac OS X 10.6 (Snow Leopard). Uw computer moet worden uitgerust met een Intel Pentium III 1GHz of snellere processor en minimaal 512 MB RAM.

Installeren

Zodra u in aanmerking komt is geverifieerd, en hebt u controleren om te zien of uw computer voldoet aan de vereiste normen, is oprichting van de identiteitskaart van de universele dienst een simpele kwestie van downloaden en installeren van de universele beller-ID voor de PC-toepassing op uw computer. Log in op uw computer via een account met administrator-bevoegdheden. Ga naar de downloadpagina van de "Universele beller-ID" op comcast.net/callerid. Klik op de knop "Download Now" om te downloaden van Adobe Air en de universele beller-ID naar de PC-toepassing. Volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor het installeren van de software op uw computer.

Run

De universele beller-ID voor de PC-toepassing in wezen draait op de achtergrond van de computer. Je merkt het alleen wanneer een pop-upbericht verschijnt waarin aangegeven wordt dat u een inkomende oproep van een bepaalde oorsprong hebben. Voordat de toepassing wordt uitgevoerd maar u inloggen op de toepassing met behulp van uw primaire Comcast verbruiker naamwoord en wachtwoord. De toepassing werkt niet als u zich aanmeldt met een secundaire verbruiker naamwoord en wachtwoord. Klik op het pictogram van de Comcast universele beller-ID op uw bureaublad om in te loggen.