Hoe installeer ik Mavis Beacon te typen

De "Mavis Beacon Teaches Typing" programma is een educatief hulpmiddel waarmee talrijke oefeningen om uw snelheid en de efficiƫntie verbeteren tijdens het typen, en beschikt over een voortgangsverslag te tonen uw typen verbetering door het gebruik van games en lessen te typen. Om te "Mavis Beacon Teaches Typing" op uw computer installeert, moet u ten minste een Pentium II 266 MHz computer met het besturingssysteem Windows 98 of beter. Deze minimale eisen zijn nodig om het programma te draaien, maar een snellere computer kan het programma beter functioneren als het vereist ook 540 MB ruimte op harde schijf.

Instructies

Single-User installatie

1

Plaats de "Mavis Beacon Teaches Typing" installatie-CD in cd-rom-station van uw PC's. Als de CD niet automatisch wordt geladen, dubbelklik op "Mijn Computer" op het bureaublad en dubbelklik op het CD-pictogram. Dubbelklik op "Setup.exe" om de install shield setup wizard te starten.

2

Klik op "Next" in het instellingenvenster van install shield, en schakel het aankruisvak naast de programma's end user license agreement. Klik op "Volgende" en "Install" om de typen programma op de harde schijf van de computer te installeren.

3

Klik op "Finish" om te sluiten uit het installatiewizard install shield. Klik op "Start" op het bureaublad, en klik op "Programma's." Verplaats uw curseur naar "The Learning Company" en "Mavis Beacon Teaches typen." Klik op "Mavis Beacon Teaches typen v. 16" om het programma te starten.

Netwerkinstallatie

4

Plaats de CD in het schijfstation van de computer, en klik op "Next" in het programmavenster.

5

Schakel het aankruisvak naast 'Accepteren' in de licentie overeenkomst sectie en schakel het aankruisvak naast 'Netwerk bestanden installatie.'

6

Klik op "Volgende" en klik op "Bladeren" om te selecteren van de bestemming voor de installatie van het programma. Klik op de map die u gebruiken wilt om het programma op uw computer opslaan, en klik op 'OK'.

7

Klik op "Volgende" en wacht op de CD te installeren van de software naar de geselecteerde map. Klik op "OK" om het installatieproces af te handelen.

8

Dubbelklik op "My Computer" en dubbelklik op het pictogram van de CD en dubbelklik op het bestand setup.exe om de installatie opnieuw uitvoeren.

9

Klik op "Volgende" en accepteer de licentieovereenkomst in het venster installateur. Klik op 'clientinstallatie' en klik op "Next" om te installeren van de software op uw computers in het netwerk.

10

Klik op de netwerkmap en klik op "Next." Klik op de map voor het netwerk en klik op "Next." Klik op "OK" om te voltooien van de installatie- en uitgiftemodules.

Tips & waarschuwingen

  • De Mavis Beacon programma schijf moet worden geplaatst in de computer om te kunnen uitvoeren van het programma als gevolg van het programma zekerheidstelling wezenstrek.