Hoe ik mijn HP Computer Defrag?

Hoe ik mijn HP Computer Defrag?


Defragmentatie, of "defrag", is een proces dat verbetert de prestaties van uw computer Windows HP. Als u verwijdert en bestanden aan de computer toevoegen, plaatst de harde schijf de informatie op verschillende plaatsen op de platen van de harde schijf. Hoe meer de vaste schijf is gefragmenteerd, hoe langzamer de prestaties van de machine. Defrag plaatsen bestandsinformatie in een aaneengesloten manier op de harde schijf, zodat de gegevens sneller kan worden opgehaald. Uw Windows HP-computer heeft een interne applicatie gelegen in Systeemwerkset waarmee u uitvoeren op de harde schijf defrag.

Instructies

1

Meld u aan bij de HP-computer met behulp van een administrator-account. U moet administrator-bevoegdheden te gebruiken hulpmiddelen van het systeem van de computer.

2

Dubbelklik op de "Mijn Computer" icoon op het bureaublad. In Vista of Windows 7, is het pictogram met de label 'Computer'.

3

Met de rechtermuisknop op het station dat u wilt defragmenteren en kies "Eigenschappen". Klik op het tabblad "Extra" in het nieuwe venster. Hier ziet u de tools die u op de harde schijf uitvoeren kunt.

4

Klik op de knop 'Nu defragmenteren'. Hiermee opent u de toepassing defrag. Klik op de knop "Defrag" om het proces te starten. Het kan enkele minuten duren voor de computer defrag proces te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Defrag neemt enkele minuten proces, en het sterk vermindert prestaties op de machine, terwijl deze wordt uitgevoerd. Zorg ervoor dat tijd uw defragmenteren voor wanneer u niet nodig van de bronnen op de computer hebt.