Hoe het uploaden van video's van mijn digitale Camera

Hoe het uploaden van video's van mijn digitale Camera


Video's zijn geweldig voor het delen van herinneringen, nieuwsberichten, product demo's en allerlei soorten informatie via het Internet. Voor het uploaden van video's online van uw digitale camera, is het gemakkelijker als u de video's opslaan op uw computer eerst. Door dit te doen u zorgen voor een sneller uploaden en opslaan van uw camera batterijleven ook. Zodra uw video's zijn overgebracht naar de computer, kunt u aan anderen verzenden via e-mail of chat of ze te uploaden naar een video-sharing website, zoals YouTube.

Instructies

Video opslaan

1

De computer en de digitale camera met elkaar verbinden. U moet gebruik maken van de USB-kabel die bij de camera is geleverd.

2

Zet de digitale camera. Het maakt een verbinding met de computer.

3

Klik op "importeren afbeeldingen en video's met behulp van Windows" in het dialoogvenster automatisch afspelen.

4

Label de video's met een woord dat zal helpen bij het identificeren van hen later. Voer de tagnaam in het invoervak "Tag deze foto's (optioneel)".

5

Klik op "Importeren." Wanneer Windows volledig het importeren van de video's is, zal het uw video's weergeven in een nieuwe map, rekening houdend met de huidige datum en de tag.

Video uploaden

6

Klik op "Upload" op YouTube. Klik op de gele "Upload video" knop.

7

Blader naar het videobestand dat u eerder hebt gekopieerd uit de digitale camera. Selecteer en klik op 'Openen'.

8

Vul de details voor de video. Bijvoorbeeld, voer een titel, beschrijving van de video, tags, die vergelijkbaar met zoekwoorden, en een categorie zijn.

9

Klik op "wijzigingen opslaan" om de details die u hebt toegevoegd zal verschijnen in de video zodra het klaar is uploaden.

Tips & waarschuwingen

  • In plaats van Windows kunt u de foto managementsoftware die bij uw camera is geleverd. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de camera en het vak. De software moet in een installatie-CD.
  • De stappen om te uploaden naar een video-website zal zijn afhankelijk van op welke website is. In het algemeen, moet u eerst registreren, selecteer het bestand en upload het met enkele details zoals bij YouTube.