Hoe het Internet naar een TV aansluitenStoppen met het surfen op het web op het kleine scherm en beginnen met surfen op uw TV-scherm. Als uw TV een PC-ingang heeft, heb je je geen probleem dat uw computer aansluiten op uw TV. Een paar basic objecten nodig zijn, maar niets dat veel zal kosten. Een draadloze muis maakt surfen op het web op uw TV efficiƫnter omdat u overal de muis krijgt een signaal zitten kunt. Kijken naar online programma's en shows op uw TV zorgt voor een betere entertainmentervaring.

Instructies

Instructies

1

Zet zowel uw computer als de TV aan. Als u denkt dat uw computers accu zal niet lang genoeg, plug in de adapter dat.

2

Zet uw TV aan op de PC-ingang. Verschillende modellen van TV's hebben verschillende manieren van het veranderen van de ingangen. Verwijzen naar de specifieke handleiding van uw TV voor goede instructies. Ziet u niet iets weergegeven op de PC input nog omdat er niets is aangesloten.

3

Sluit uw computer aan uw TV met de juiste kabel. PC-ingangen op de TV's vereisen meestal een VGA- of S-Video kabel. Verwijs nogmaals naar de handleiding van uw TV om te bepalen van het exacte kabel nodig. De juiste kabel zal sluit aan op de achterkant van de meeste computers, dus verwijzen naar uw computer handleiding voor de specifieke locatie.

4

Pas de instellingen op de computer waarmee het computerscherm te zien op uw TV. Verschillende computers vereisen dat de verschillende instellingen worden aangepast. De handleiding van uw computer zal zitten kundig voor specifieke instructies geven.

5

Resolutie instellingen aanpassen op uw computer, indien nodig. Uw TV-scherm kan worden ingezoomd in- of uitzoomen teveel, waardoor de hele afbeelding moeilijk te zien. De handleiding van uw computer zal ook moeten specifieke instructies voor deze aanpassingen. U moet nu kunnen surfen op het internet via uw TV-scherm.