Hoe helder de adresbalk in MSN

Uw het doorbladeren geschiedenis vertelt veel over jou. Het is een record van elke website die u hebt bezocht, en is informatie privé te houden. Of u zich zorgen maakt over uw geschiedenis die beschikbaar zijn voor anderen die een gedeelde computer gebruikt, of zich zorgen maken dat uw werkgever kan zich bewust van tijd online tijdens de werkuren worden, uw adresbalk wissen en browsegeschiedenis iets is moet dat iedereen doen zo vaak mogelijk. De adresbalk wissen duurt slechts een minuut, en telkens wanneer die u klaar bent met surfen op het internet kan worden gedaan.

Instructies

Hoe helder de adresbalk in MSN

1

Bepalen welke MSN-browser die u momenteel gebruikt. Het proces waarmee duidelijk de adresbalk in MSN varieert afhankelijk van browsertype.

2

Vind het menu bewerken als u Netscape Navigator 6.0 of hoger gebruikt, en klik op Voorkeuren. Vouw het zichtbare gedeelte van de Navigator en klik vervolgens op de optie geschiedenis. Kiezen voor "Geschiedenis wissen", en klik vervolgens op OK. Controleer of u de lijst van URL's hebt uitgeschakeld in uw adresbalk vóór het afsluiten van uw computer.

3

Zoek het menu Extra in Internet Explorer 5.0 of hoger en klik vervolgens op Internetopties. Zoekt u naar het tabblad Algemeen en klik op geschiedenis wissen. Klik desgevraagd op Ja. Klik vervolgens op OK. Voor Internet Explorer 4.x, beginnen door te klikken op het menu Beeld, gevolgd door Internet-opties. Zoekt u naar het tabblad Algemeen, en volg de instructies vermeld voor Internet Explorer 5.0. Omdat MSN Explorer en Internet Explorer browserinformatie delen, kunt u uw geschiedenis in MSN Explorer wissen door wissen in Internet Explorer.

4

Open het menu bestand en klik op Voorkeuren als u Opera 7.x. Zodra u in de sectie netwerk bent, klik op geschiedenis en cache. Zoek de knop wissen, naast "Getypte adressen" en "Bezocht adressen." Klik op wissen en klik vervolgens op OK.

5

De lijst met webpagina's die u onlangs hebt bezocht door te klikken op de pijl-omlaag rechts van de adresbalk in Internet Explorer weergeven. Deze drop-down lijst moet leeg zijn als u hebt correct uitgeschakeld in uw browser en de geschiedenis van de adresstaaf in MSN.

Tips & waarschuwingen

  • Instellen van uw browser te wissen van uw geschiedenis van de adresstaaf elke dag bespaart u de tijd die betrokken zijn in de geschiedenis handmatig wissen.