Hoe hebben twee Gmail e-mailadressen die in een E-mail komen

Jongleren twee Gmail-e-mailaccounts kunt geen onnodige complicaties en vertragingen tijdens uw dag. Om zaken te vereenvoudigen, uw rekeningen zodanig instellen dat e-mails van uw twee Gmail-accounts worden ontvangen op slechts één van de rekeningen. Gmail biedt een mail-forwarding-functie die maakt het mogelijk voor één primaire e-mailaccount om e-mail te ontvangen van een secundair adres.

Instructies

1

Maak twee Gmail adressen. Beslissen welke account zal worden uw primaire account en die zal worden uw secundaire account. Van de secundaire account e-mails zullen worden doorgestuurd naar het primaire adres.

2

Log in op uw secundaire Gmail-account.

3

Klik op het pictogram gear-vormige toegang tot het "Opties" drop-down menu in de rechter bovenhoek van het scherm van Gmail. Selecteer "Mail Settings" in het drop-down menu.

4

Klik op de "doorsturen en POP/IMAP" tab Zoeken de Forwarding sectie aan de bovenkant van de pagina.

5

Klik op "Voeg toe een doorstuuradres."

6

Typ het adres van uw primaire Gmail in het vak dat verschijnt. Klik op "Next." Een nieuwe doos zal opduiken, u te informeren dat Gmail een bevestigingsmail naar uw primaire adres gestuurd. Klik op 'OK'.

7

Log uit je secundaire Gmail-adres. Log in op je primaire Gmail-adres.

8

Open de Gmail Forwarding bevestiging e-mail in uw postvak in. Klik op de bevestigingslink om te controleren of e-mail door: sturen. Gmail openstellen een bevestigingsscherm succes.

9

Log uit je primaire Gmail-adres en terug naar uw secundaire Gmail-account. Terug naar het tabblad "doorsturen en POP/IMAP".

10

Klik op het keuzerondje naast 'zendt een afschrift van inkomende E-mail naar." Selecteer uw primaire rekening uit het drop-down menu. Klik om te kiezen of u houden van een kopie van doorgestuurde e-mail in de inbox van uw secundaire account, als gelezen markeren, archiveren of verwijderen.

11

Klik op "wijzigingen opslaan". Vanaf dit punt, zal Gmail elk van uw e-mail--primaire en secundaire--leveren aan uw primaire account.

Tips & waarschuwingen

  • E-mailclients zoals Thunderbird en Outlook kunnen u direct van veelvoudige e-mailrekeningen in één postvak in. Uw e-mail zal nog steeds naar adressen scheiden, maar kunt u ze op hetzelfde moment via de clientinterface.