Hoe gebruik Ventrilo zonder het indrukken van een toets

Hoe gebruik Ventrilo zonder het indrukken van een toets


In een standaardinstelling voor de Ventrilo voice communicatie-software moet u een toets ingedrukt op het toetsenbord om te spreken met de andere leden van het kanaal. Dit is ideaal voor de meeste omstandigheden zoals het verhindert ongewenste achtergrondruis voortdurend spelen op de kamer. Echter, Ventrilo laat u stem activeren via de opties instellen. Stemactivering zal leiden tot de audio-uitgang van uw microfoon wanneer het niveau van volume komt door voldoet aan of overtreft van een gevoeligheidsinstelling. Met behulp van stemactivering kan handig zijn wanneer u praten in een kanaal wilt terwijl u van een draadloze headset gebruikmaakt en je niet in de buurt van het toetsenbord bent.

Instructies

1

Klik op "Start". Typ "Ventrilo" (zonder de aanhalingstekens) in het vak "Zoeken" en druk op de toets "Enter". Dit laadt de Ventrilo client-software.

2

Klik op de "Setup" knop rechts onderaan. Dit opent een nieuw venster met de Ventrilo setup-opties.

3

Verwijder het vinkje naast "Gebruik duwen om te praten Hotkey" door te klikken op het selectievakje in. Klik in het vak "Gevoeligheid" en wijzig het nummer "30." Terwijl dit een goed aantal om mee te beginnen is, moet u kan dit aanpassen. Dit aantal zal variƫren afhankelijk van het volume van uw stem en de apparatuur die u hebt. Terwijl lagere aantallen gevoeligheid toenemen zal, zal hogere nummers gevoeligheid verlagen. Dit cijfer geeft het aantal decibel nodig voordat het programma uw stem aan het kanaal verzendt.

4

Klik op de knop "OK" onderaan. Verbinding maken met uw favoriete kanaal en de test. Ga terug en wijzigingen aanbrengen in de instelling van de "Gevoeligheid" indien nodig.