Hoe gebruik van Lightscribe op een HP Laptop

Hoe gebruik van Lightscribe op een HP Laptop


LightScribe is een innovatieve technologie die gebruik maakt van een speciale schijf te branden van DVD-labels direct op de DVD met een speciaal etiket etch, zonder de rotzooi van kleverige etiketten. Als uw HP laptop het Lightscribe-logo op uw DVD-station heeft, kunt u de etiketten direct naar een schijf branden in een paar eenvoudige stappen.

Instructies

1

Start de software voor het schrijven van CD/DVD die bij uw HP laptop, zoals Nero, Roxio en Sonic.

2

Klik op "Bestand" en vervolgens "Burn DVD." U kunt ook klikken op "Taken" en "Burn DVD." Roxio, Sonic en Nero alle werken op dezelfde manier, en elke software ondersteunt Lightscribe-technologie.

3

Klik op "Label branden naar DVD." Zodra u dit heeft gedaan, uw Lightscribe-DVD in het DVD-ROM-station van uw computer invoegen, label naar beneden zodat de glanzende zijde staat bovenaan.

4

Klik op "Stijl" wanneer het menu "Bewerken" verschijnt. De standaardindeling voor het label zal worden geactiveerd. Klik op "Selecteer Style" en scroll naar beneden totdat u de labelsjabloon die u wilt branden naar de DVD.

5

Klik op "Bestand" en vervolgens "Print" wanneer de labelsjabloon naar uw wens is. Wanneer het afdrukken optie venster ijslollie opwaarts, selecteert u "Beste" voor de kwaliteit. Klik op "OK" om uw label op uw Lightscribe-DVD branden.