Hoe functies toevoegen aan een WebsiteInhoud-uitsluitend websites kunnen worden saai. Als een Webmaster, moet uw doel zijn een aantrekkelijke site maken met een verscheidenheid aan functies en opties voor bezoekers. Voorbeelden zijn sociale hulpmiddelen, persoonlijke profielen, spelletjes en feeds. Deze functies toe te voegen aan uw website is makkelijker dan u zou denken.

Instructies

1

Op afstand gehoste services toevoegen aan uw website, zoals chatrooms, expresberichten, forums, commentaar dozen, e-mail groepen, openbare polls, zoekmachines en opties voor het bestand delen. Op afstand gehoste diensten zal worden gehost op een externe website maar kunnen worden aangepast zodat deze overeenkomen met de look en feel van uw website. Velen bieden ook de optie van de service in een webpagina insluiten zodat het er als u hebt gemaakt het uitziet. Een paar websites die deze diensten aanbieden omvatten Bravenet, Google Custom Search en Neomessenger. Als u wilt een service toevoegen aan uw website, aanmelden voor een account met de dienstverlener, aanpassen van het uiterlijk en de functies van uw service, dan uw HTML-code genereren door op een knop te klikken nadat u uw aanpassingen hebt gemaakt. Volgende, knip en plak de HTML-code in de juiste locatie in uw document of code-editor van de website. U kunt vervolgens uw service beheren via uw account op de website van de serviceprovider.

2

Widgets toevoegen aan uw website. Widgets zijn kleine HTML of JavaScript gebruiken toepassingen ingesloten in webpagina's. De meeste widgets zijn interactieve of informatie gebaseerde. Voorbeelden zijn RSS-feeds, krantenkoppen, games, quizzen, horoscopen, klokken, weer vakken, live webcams, citaten en muziek. Duizenden van widgets kunnen worden gevonden op websites zoals Google Gadgets, Widgetbox en Yahoo! Widgets. Het proces van een widget toe te voegen aan uw website is hetzelfde als het toevoegen van een op afstand beheerde dienst. Gewoon aanmelden voor een account (indien van toepassing), uw widget aanpassen, de code genereren dan knip en plak het in de juiste locatie in uw document of code-editor van de website. In tegenstelling tot op afstand gehoste diensten vereisen de meeste widgets geen onderhoud.

3

Koop en download gemeenschap-gebouw software zoals door Boonex Dolphin of boek door CommunityZero dat uw bezoekers om hun eigen profielen te maken.