Hoe foto's te kopiëren van het interne geheugen naar een MemoryStick

Hoe foto's te kopiëren van het interne geheugen naar een MemoryStick


Een USB MemoryStick is een draagbare media-opslagstation dat u kunt uw bestanden bij de hand en overal foto's. De meeste computers kunt u de MemoryStick verbinden met een USB-drive. Geen foto's opgeslagen op de MemoryStick kunnen worden bekeken op elke computer die compatibel is met de MemoryStick. Het is ook een goede manier om reservekopieën te maken van uw foto's in het geval dat om het even wat schadelijk is voor de oorspronkelijke digitale fotobestand.

Instructies

1

Je MemoryStick in USB-station van uw computer invoegen

2

Dat uw computer kan detecteren van je MemoryStick. Als dit de eerste keer de MemoryStick is aangesloten op uw computer, kan dit een beetje van tijd vergen.

3

Navigeer naar de map op het interne geheugen van uw computer waar u uw foto's hebt opgeslagen.

4

Klik met de rechtermuisknop op de foto en kies "Kopiëren" in het menu.

5

Minimaliseer de map met uw foto's.

6

Klik op de knop "Start" en kies "Computer" uit het startmenu. Dit zal u tonen dat een lijst van alle de opslag stations op uw computer, met inbegrip van je MemoryStick.

7

Dubbelklik op je MemoryStick uit de lijst met stations. Het zal meestal worden vermeld als een type verwisselbare opslag.

8

Navigeer naar de map op je MemoryStick waar u wilt uw foto's opslaan.

9

Binnenkant van de map met de rechtermuisknop op en kies "Plakken" in het menu. Dit maakt een kopie van uw foto op je MemoryStick.

10

Herhaal het proces "Kopiëren" en "Plakken" voor elke foto die u wilt opslaan op je MemoryStick.