Hoe foto's overbrengen van een digitale Camera naar een Computer met Windows XP

Hoe foto's overbrengen van een digitale Camera naar een Computer met Windows XP


Wanneer u een paar foto's snap op uw digitale camera, je uiteraard zul een paar-- of--ze allemaal naar uw computer wilt overbrengen. U kunt uw camera verbinden met uw computer één van twee manieren: door de geheugenkaart te plaatsen of aansluiten van de camera met een USB-kabel. Windows XP heeft ingebouwde software die automatisch herkent uw foto's en zal u toelaten om het overbrengen naar uw computer.

Instructies

1

De geheugenkaart van uw camera in de computer plaatst, als uw computer beschikt over een ingebouwde geheugenkaartlezer. Als uw computer niet over een geheugenkaartlezer beschikt, kunt dan u verbinding maken met een externe geheugenkaartlezer of sluit uw camera op uw computer met een USB-kabel. Windows XP zal het identificeren van de hardware, en een venster zal verschijnen.

2

Klik op de optie "Foto's kopiëren naar een map op mijn computer" en "OK" als u de geheugenkaart van uw camera hebt ingevoegd. Klik op de optie "Scanner en Camera Wizard Microsoft" en "OK" als u uw camera op uw computer is aangesloten. Een venster zal openen en weergeven van de foto's op uw computer.

3

Als u wilt overbrengen van al uw foto's, klik op "Volgende". Als u alleen overbrengen van de geselecteerde afbeeldingen wilt, klik vervolgens op het selectievakje op foto's die u niet wilt worden overschreven. Standaard Windows XP selecteert u elke foto. U kunt ook op een afbeelding klikt en klik op de "Rechtsom draaien" of "Linksom" om een afbeelding te draaien. Klik op "Next."

4

Geef een naam op te slaan uw afbeeldingen als, zoals "Familie foto's." Klik op "Bladeren" om te selecteren waar op uw computer u wilt opslaan van de foto's. Klik op het selectievakje naast "Foto's verwijderen van mijn apparaat na kopiëren" als u wenst te verwijderen van de foto's van uw camera na het overbrengen van hen naar uw computer.

5

Klik op "Nothing" als je gewoon wilt uw foto's naar uw computer overzetten. In plaats daarvan kunt u ervoor kiezen om de foto's te publiceren op een website of voor het overbrengen van uw foto's afdrukken bestellen.

6

Klik op "Finish". Dubbelklik op het pictogram "Hardware veilig verwijderen" in de Windows-taakbalk. Kies de geheugenkaart of USB-apparaat dat u wilt verwijderen of verbreken en klik op 'Stop'. Verwijder de geheugenkaart of de USB-kabel van de camera.