Hoe EML-bestanden koppelen aan IncrediMail

Een van de leuke dingen over windows-besturingssystemen is dat zij vragen u instellen van uw standaardprogramma voor het afhandelen van mail. Het is niet beperkt tot een Microsoft-product, maar moet weten welk programma om te associƫren de ' bestandsnaam. EML' bestand met zodat als het wordt geprobeerd te openen zal het juiste programma voor de job gebruiken.

Instructies

1

Open Windows Verkenner en gebruik het menu Extra om te vinden van de selectie van de opties van de omslag. Klik op de opties van de omslag en wachten tot het venster toch te openen. De meeste kenmerken van bestanden en mappen worden gecontroleerd door een van de tabbladen in deze selectie.

2

Selecteer het tabblad bestandstype in het venster. Dit opent een tab die u toelaat om het instellen van het bestand extensies met het programma dat u wenst om dat specifieke bestandstype te openen. Schuif omlaag in de lijst en zoek het EML-bestandstype. Klik hierop om deze te selecteren.

3

Drop-down naar het vak thats titels "Details voor EML bestanden met de extensie." Selecteer de knop "Wijzigen" en vinden het IncrediMail-programma op de vaste schijf. Dit bestand bevindt zich waarschijnlijk in de Program Files > IncrediMail > Bin map. Het bijzondere dossier dat u op zoek bent naar heet "IncMail.exe." Selecteer dit programma en klik op OK. Dit zal IncrediMail EML-bestanden koppelen in plaats van de standaard, die Outlook Express is. Zodra u de associatie van de EML bestanden met IncrediMail hebt voltooid, klik op OK en sluit het venster van Windows Verkenner.

4

De testprocedure die u zojuist hebt uitgevoerd door te proberen een EML-bestand te openen. Dit moet ertoe leiden dat IncrediMail te openen met de inhoud van het bestand dat u hebt geselecteerd moet worden weergegeven in het weergavevenster.