Hoe Embed een Code om te verbergen van een YouTube-Video

Het insluiten van een YouTube is video in een website een eenvoudige manier om de stroomsgewijze media-inhoud aan uw website toevoegen. U plaatst elke video in een site met behulp van een HTML < iframe > of < object >-tag die krijgt de browser voor het laden van YouTube Flash video player en de gevraagde mediastroom instructie. U kunt aanvullende code aan een pagina om te verbergen van een YouTube-video zonder het verwijderen van de link volledig insluiten. Dit is handig bij het ontwikkelen van een site of bij het tijdelijk verwijderen van een video worden weergegeven aan de bezoekers van uw site.

Instructies

1

Open het menu Start en typ "notepad.exe" zonder aanhalingstekens te gebruiken in uw search bar. Klik op "Kladblok" uit de resultatenlijst.

2

Druk op "Ctrl" en "O" op uw toetsenbord om het lanceren van een "Open" venster. Navigeer naar het HTML-document waarin uw YouTube insluitcode en dubbelklik om het te openen.

3

Blader door het document totdat u bereikt de "< iframe >" of "< object >" tag met uw YouTube-video. U kunt gemakkelijk herkennen door de koppeling van de youtube.com daarin.

4

Type "<!--" zonder aanhalingstekens te gebruiken voordat de de tag. Deze ingesloten code krijgt de browser de code die erop volgt negeert instructie.

5

Typ "-->" zonder aanhalingstekens te gebruiken na de "< / iframe >" of "< / object >" tag in uw video. Deze ingesloten code vertelt de browser om te stoppen met het negeren van de code na dit punt. Uw embed-code moet nu als volgt uitzien. Een voorbeeld van hoe uw ingesloten video-tag eruit moet zien is:

<!--

< iframe breedte = "425" height = "349" frameborder = "0" allowfullscreen >< / iframe >

-->

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet langer wenst om de video op uw site, verwijdert u de gehele ingesloten video code ter vermindering van de hoeveelheid bandbreedte die zijn verzonden naar de gebruiker op uw pagina te bezoeken.