Hoe een WMV-bestand converteren naar WMA

WMV (Windows Media Video) is een video-formaat ontwikkeld door Microsoft en wordt vooral gespeeld op de Windows Media Player (WMP). Windows Media Audio (WMA) is aan de andere kant een Windows audio-indeling die worden gecomprimeerd audio in relatief goede kwaliteit, maar met grote bestandsgrootte. WMV-video's converteren naar WMA kunt audio u de audio-bestanden uploaden naar een draagbare mediaspeler of audiotoepassing bent u alleen geïnteresseerd in het audiogedeelte van een video.

Instructies

1

Downloaden en installeren van een vrije media converter programma zoals WMA MP3 Converter (Zie het gedeelte 'Informatie' voor link). Dit programma kunt u converteren WMV video naar WMA audio-indeling.

2

Uw programma start nadat de installatie is voltooid en klik op de "Bestanden toevoegen" knop in het linker paneel. Selecteer de map met het WMV-bestand dat u wilt converteren. Klik op het WMV-bestand en klik op "Open." Als u converteren van meerdere WMV-bestanden wilt, selecteert u alle bestanden die u wilt converteren en klik op "Openen" om hen in de media converter programma importeren.

3

Kies "Naar WMA" en klik op de "Convert" knop. De media converter programma begint de bestanden converteren naar WMA formaat. Moet u een voortgangsbalk weergegeven. Wanneer het proces is voltooid, met de rechtermuisknop op de geconverteerde bestanden en clicm "Destination spelen" de bestanden af te spelen. Als u wilt bladeren in de map die u opgeslagen de output bestanden in, klikt u op "Bladeren doelmap."

Tips & waarschuwingen

  • Overwegen een andere vrije media conversieprogramma zoals AVC Video Converter (Zie het gedeelte 'Informatie' voor link).