Hoe een WMV-bestand converteren naar een zichtbaar DVD

Hoe een WMV-bestand converteren naar een zichtbaar DVD


Het krijgen van al die WMV bestanden op uw harde schijf en op een DVD om te delen met familie en vrienden is eenvoudiger dan je je kan voorstellen. Je moet klaar zijn met een lege DVD en een converter programma downloaden dat het meeste werk voor u zal doen. Sommige van deze converter programma's zijn gratis downloads. Altijd ingesteld opzij tijd voor installatie en branden van DVD's. Al snel zult u kijken die thuis films op uw bank met een kom popcorn.

Instructies

1

Een converter programma downloaden. In sommige gevallen bieden Windows-programma's zoals Windows Live Movie Maker een stapsgewijs proces voor het converteren van WMV bestanden naar DVD. Windows Live Movie Maker kan worden gedownload van de Windows-website. Een andere optie is Cucusoft WMV naar DVD Converter, een gratis conversieprogramma.

2

Open het geïnstalleerde conversieprogramma programma. Een tabblad met "DVD" of "DVD" moet zichtbaar zijn op het huisscherm; Klik op dit tabblad.

3

Klik op "open/WMV bestanden toevoegen" aan uw bestanden toevoegen aan het programma. In Windows Live Movie Maker, uw WMV-bestanden in uw bibliotheek wordt geopend en u kunt Sleep de bestanden naar de schijf met de lege DVD.

4

Klik op de knop convert/branden of volgen van uw venster "burn DVD" prompt. Dit moet beginnen branden van uw bestanden op de DVD. Als de DVD klaar is, zal het uitwerpen.

Tips & waarschuwingen

  • Als u niet over een tijdschema, kijk rond uw omzettende programma. U mei zitten kundig sommige vooraf-instellingen die u aanpassen kunt voordat u uw film op DVD brandt.