Hoe een WMV-bestand converteren naar AVI in VistaWMV is een Windows Media-bestand. Gemaakt door Microsoft, kunt dit bestandstype uitvoeren in Windows Media Player. De indeling is gemaakt voor streaming video voor de bestrijding van Microsofts concurrenten. AVI is een Audio Video Interleave, een andere video-indeling van Microsoft. Deze video-bestandsformaat ondersteunt zowel audio als video. De compressie is iets kleiner en AVI-bestanden kunnen worden gebruikt op een breder scala van mediaspelers. Als u afspelen in de situaties van andere media of een kleiner bestand wilt, is het belangrijk om het omzetten van WMV naar AVI.

Instructies

1

Selecteer een WMV to AVI converter voor Windows Vista. Stoik Video Converter Pro en Power Video Cutter zijn beschikbaar voor gebruik met het besturingssysteem Windows Vista voor een nominale vergoeding. Zij elk bieden ook gratis proefversies.

2

Wijzig de instellingen van het programma dat u hebt gekozen. In Stoik, klik op "Bewerken" en vervolgens "Output profielen." Onder "Naam van profiel" Klik op de pijl en verander het naar een van de "NTSC" Voorkeuren. Selecteer de "Algemene AVI" tabblad en klik "OK." Met kracht, het wijzigen van de instelling van de "Profiel" naar "AVI-Audio-Video Interleaved." Kies de "uitvoermap" door op de "Browse" knop te drukken.

3

Plaats de bestanden in de toepassing. Met Stoik, klik op de pijl onder 'Input bestanden'. Kies 'Bladeren voor Input bestanden' voor één WMV video of "Meerdere Input bestanden" voor een partij. Selecteer de video('s) en klik op de "Open" tab. Aan de macht, druk op de "Browse" knop naast de "Source File." Markeer de video en selecteer "Open."

4

Het WMV-bestand omzetten in AVI-videoformaat. Selecteer in Stoik, de "Record" knop. Met elektriciteit, selecteer de "Cut" tab. wacht ongeveer 1 tot 2 minuten om te converteren van de video-bestand, afhankelijk van de grootte.

Tips & waarschuwingen

  • Om te ontvangen het volledige programma, moet u het aanschaffen. Er gelden beperkingen voor evaluatieversies.