Hoe een toepassing scherm om interactief te maken met PowerPoint

Hoe een toepassing scherm om interactief te maken met PowerPoint


Het maken van een interactieve toepassing scherm demonstratie met behulp van PowerPoint moet vastleggen van de schermen en toevoegen van shapes met acties gekoppeld. Dit type van interactiviteit kan worden gebruikt om personeel over het gebruik van toepassingen te trainen. Maak kosteneffectieve demonstraties en simulaties die gemakkelijk kunnen worden bijgewerkt wanneer de toepassing vaak veranderen of beleid en procedures bepalen nieuwe stappen op een regelmatige basis. Mensen vertellen hoe uw toepassing om goed te gebruiken door het maken van PowerPoint-dia's met interactieve gebieden van de schermen te laten mensen praktijk alvorens de daadwerkelijke toepassing te gebruiken.

Instructies

1

Druk op "Functie/PrintScreen" te vangen uw scherm toepassing.

2

Open een nieuwe PowerPoint-bestand en klik op de rechtermuisknop op de dia. Selecteer de optie "Opmaak" en kies de "Blanco" optie voor het maken van een lege dia, zodat u in uw toepassing zeef inneming plakken kunt.

3

Druk op de toetsen "CTRL/V" naar de toepassing zeef inneming vanuit je klembord plakken op de PowerPoint-toepassing.

4

In het "Invoegen" menu, klik op de optie "Vormen" en selecteer de vorm "Rechthoek". Teken een rechthoek rond het gebied dat u wilt dat uw gebruikers te klikken. Rechtermuisknop Klik op de shape en selecteert u de optie "Shape opmaken". Selecteer de optie "Transparantie" tot 100 procent. Klik op de optie "lijnkleur" en de "geen" regeloptie selecteert. Klik op de knop "Sluiten".

5

Klik op de knop "Actie" Klik op de "Hyperlink naar" optie en selecteer de optie "Volgende dia".

6

In het "Invoegen" menu, klik op de optie "Vormen" en selecteer de vorm "Rechthoek". Teken een rechthoek rond het onjuiste gebied te klikken. Rechtermuisknop Klik op de shape en selecteer de "Shape opmaken" optie voor het verwijderen van de kleur toegevoegd zodat u het scherm van de toepassing zien kunt. Selecteer de optie "Transparantie" tot 100 procent. Klik op de optie "lijnkleur" en de "geen" regeloptie selecteert. Klik op de knop "Sluiten".

7

Klik op de knop "Actie" Klik op de "Play" geluidsoptie en selecteer een geluid moet worden afgespeeld wanneer de gebruiker niet de juiste plek, zoals het geluid van "Explosie" klikt.

8

Klik op de knop "Vanaf het begin" in het menu "Slide Show" om te testen uw dia's.

9

Druk op de toetsen "CTRL/S" het bestand wilt opslaan.