Hoe een StumbleUpon Link toe te voegen

StumbleUpon is nuttig voor het ontdekken van nieuwe websites en het vinden van unieke inhoud online, maar u kunt ook het indienen van uw eigen koppelingen naar StumbleUpon verkeer te verhogen en de zichtbaarheid van uw website of blog. De gemakkelijkste manier om links aan StumbleUpon te leggen is door middel van de StumbleUpon-werkbalk, die beschikbaar voor een breed scala aan populaire browsers is, inclusief Mozilla Firefox, Google Chrome en Microsoft Internet Explorer. Als u een webbrowser die is niet compatibel met de StumbleUpon toolbar gebruikt, kunt u de werkbalk van de browser uw links toe te voegen.

Instructies

1

Open de browser waarop u de StumbleUpon toolbar hebt geïnstalleerd. Hebt u geen van de StumbleUpon-werkbalk, kunt u het downloaden voor uw browser op stumbleupon.com/download.

2

Navigeer naar de pagina die u wilt voorleggen aan StumbleUpon en klik op de "Thumbs-Up"-pictogram in uw Toolbar StumbleUpon op. Een pop-upvenster wordt weergegeven als de pagina niet is al ingediend bij StumbleUpon.

3

Klik op "Ja" of "Nee" om te bevestigen of uw link veilig voor het werk is. Pagina's met naaktheid, seks, drugs en grafisch geweld zijn als niet beschouwd geschikt voor werk.

4

Klik op een onderwerp om een rubriek voor uw link te selecteren. Typ maximaal vijf tags voor uw link. in de "Tags" veld. Typ een overzicht in het veld als u wenst en selecteer een taal voor uw link.

5

Klik op de "Submit Review" knop om te Voeg uw link toe aan StumbleUpon.

Tips & waarschuwingen

  • StumbleUpon is vereist dat u "Like" een bepaalde hoeveelheid pagina's van andere websites samen met uw eigen inhoud. Als je een wit venster na het klikken op de knop "Submit Review", u hebt al indienen teveel van uw eigen inhoud. Struikelen en bevallen van pagina's uit gevarieerde websites zal dit blok verwijderen.