Hoe een spel Pack-III-wachtwoord te wijzigen

Als u een spel Pack-III wachtwoord beveiligd RAR bestand dat games ingebed in het hebt heeft, zal niet u zitten kundig voor openen totdat u het juiste wachtwoord invoeren. Zodra u het wachtwoord invoert, wordt het bestand geopend. Nadat u toegang tot het bestand hebt, kunt u het terug te zetten in een RAR archief met de inheemse WinRAR en wisseling naar de wachtwoord naar een gewenste.

Instructies

1

Downloaden en installeren WinRAR (zie bronnen). Klik met de rechtermuisknop op de bestanden die u wilt plaatsen in een nieuwe archief met een nieuw wachtwoord. Selecteer 'Toevoegen aan het Archief', en klik op de knop "Wachtwoord instellen" onder "Geavanceerd" de gewenste wachtwoord in te stellen.

2

Download en installeer WinZIP (zie bronnen). Open het programma WinZIP en voeg de game pack-bestanden die u wilt archiveren. Klik op de wachtwoordoptie het nieuwe wachtwoord in te stellen.

3

Download en installeer 7-ZIP (zie bronnen). Klik met de rechtermuisknop op het spel Pack-III-bestand en selecteer de "7-ZIP" optie "Toevoegen om te archiveren." Voeg uw nieuwe wachtwoord in het 'wachtwoord' leeg en klik op "OK" om in te stellen van het nieuwe wachtwoord.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik een RAR recovery programma als u het wachtwoord bent vergeten.
  • Downloaden van de game packs die zijn auteursrechtelijk beschermd kunnen illegale afhankelijk van de huidige wetgeving in uw omgeving.