Hoe een PDF-bestand naar een Printer sturen

Portable Document Format-documenten zijn beveiligd, dit is een alleen-lezen documenten waarmee u gegevens naar de gebruikers distribueren zonder hen te wijzigen van de inhoud van het document. U kunt ook een PDF te bekijken en sla een kopie van de vaste voor uw bestanden afdrukken. U kunt een PDF-bestand verzenden naar een printer met behulp van het pictogram van de printer beschikbaar in de Adobe Reader-software die wordt gebruikt om te lezen en het openen van een PDF-bestand.

Instructies

1

Dubbelklik op het PDF-bestand dat u wilt afdrukken. Het PDF-bestand wordt geopend in uw Adobe Reader-software. Deze software kun je het bestand lezen, maar u kunt het bestand niet bewerken.

2

Klik op de knop "Afdrukken" aan de bovenkant van het venster. Een dialoogvenster Afdrukken venster geopend waar u elk opgeeft afdrukopties wilt instellen voor het afgedrukte bestand.

3

Selecteer uw printer in de "Printernaam" drop-down box. U kunt ook opgeven hoeveel exemplaren u wilt afdrukken en als u alleen bepaalde pagina's wilt afdrukken.

4

Klik op de knop "OK". Het PDF-bestand wordt naar de printer verzonden. Afhankelijk van de snelheid van de printer, het kan enige tijd duren voor het afdrukken van een groter PDF-bestand.