Hoe een object zonder PayPal

EBay opgetrokken enkele wenkbrauwen, toen het bedrijf begon dwingen alle verkopers PayPal als een betaaloptie naar hun veilingen toevoegen en niet verhuren iedereen lijst van een veiling, tenzij zij had een PayPal-account. Het bedrijf gereageerd op klachten van kopers en verkopers door Paymate toe te voegen als een mogelijke betalingsoptie. U zult een Paymate-account nodig als u wilt verkopen op eBay zonder PayPal.

Instructies

1

Bezoek de website van Paymate en lees de terms of service die is gekoppeld aan het gebruik van de website. EBay vereist dat verkopers een 98% positieve feedbackscore hebben en moeten ten minste 10 positieve feedbackscores in de laatste zes maanden gebruiken Paymate als betalingsmethode.

2

Voor een Paymate-rekening te registreren. Paymate is alleen toegankelijk voor die minstens 18 jaar oud, en uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres vereist. U moet een unieke gebruikersnaam en wachtwoord voor gebruik met de website instellen.

3

Inloggen op uw Paymate-account zodra u zich aanmeldt en de registratie te voltooien. Uw eBay-gebruikersnaam aan uw Paymate-account koppelen. Hiermee kunt u betalingen via eBay, maar pas nadat u beide accounts op eBay ook accepteren.

4

Meld je aan bij je eBay-account en selecteert u de betalingsgegevens van de 'Mijn eBay' pagina. Dit kunt u Paymate toevoegen als een van de betalingsmethoden die je van bieders, accepteert wanneer u artikelen via eBay verkoopt. Voeg de naam van de gebruiker die u met uw account met Paymate instellen.

5

Lijst Paymate als uw favoriete methode van betaling op toekomstige veilingen. Wanneer u een object aanbiedt, selecteer Paymate als een methode van betaling in de betalingssectie. EBay laat u verschillende soorten betalingen met inbegrip van controles en postwissels te selecteren, maar wees voorzichtig niet te selecteren van PayPal.

Tips & waarschuwingen

  • EBay geeft de verkopers ook de optie van het accepteren van betalingen via Moneybrokers. Als u een Moneybrokers-account hebt, moet u de gegevens van uw eBay-account koppelen aan. Uw eBay-account dan de gegevens van uw Moneybrokers toevoegen.
  • Als u Paymate in plaats van PayPal gebruikt, ziet u mogelijk een daling in uw verkoop. Vele gebruikers hebben nog steeds PayPal-accounts, hoewel Paymate relatief onbekend is.