Hoe een Object rond een Object in Illustrator herhalen

Hoe een Object rond een Object in Illustrator herhalen


U kunt gemakkelijk en snel een object rond een object in Adobe Illustrator-toetsaanslagen gebruiken om de functie "opnieuw transformeren" herhalen. Met deze module tutorial, leert u gebruik het gereedschap selecteren (afbeelding is een zwarte pijl), en het draaien tool (een gestippelde cirkel met een pijl aan het einde) te gewoon array uw objecten.

Instructies

1

Plaats uw centrale object op de pagina. Plaats het object dat u wilt draaien de juiste afstand van het centrale object. Alle selecties opheffen. Selecteer het object dat u wilt draaien met de zwarte pijl, gereedschap.

2

Overschakelen naar het gereedschap Roteren, om ervoor te zorgen dat het rotatie punt is in het midden van uw centrale object. De rotatie punt verplaatsen door klikken en slepen de haren kruis met de cirkel in het midden.

3

Sleep met het gereedschap Roteren op, de extern object naar het juiste interval met optie ingedrukt. Wanneer u uitschakelt, moet u nu een kopie van uw gedraaide object hebt gemaakt. Druk op Ctrl + d (pc) of Cmnd + d (Mac), klikt u op optie voordat u de selectie opheft, en je moet een andere identieke kopie van uw gedraaide object dat op hetzelfde interval van uw eerste exemplaar toen uw eerste exemplaar van het oorspronkelijke object.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt besluiten dat u niet wilt dat een object handmatig draaien. U kunt de werkbalk gebruiken om een directe numerieke draaihoek van input. Als u uw eerste object bovenaan in het midden te zetten en de werkbalk gebruiken (+ opt) om te plaatsen het tweede object op 180 graden, kunt u ze allebei samen selecteren en de transformatie opnieuw gebruiken (Cmnd + d + opt) een symmetrisch patroon te maken. U kunt ook het gereedschap Roteren op uw gidsen in Illustrator: Selecteer uw gids (in het midden van uw centrale object) met het gereedschap Roteren, en gebruik de werkbalk om de specifieke mate van rotatie. Op deze manier kunt u een cirkeldiagram segment patroon van gidsen rond het centrale object. Wanneer u het eerste object dat u probeert plaatst te draaien rond het centrale object op een lijn met een van deze gidsen, kunt u uw startpunt van de rotatie op de latere geleiders buiten het centrale object en draaien rond het object, maar niet in direct verband met het midden van het centrale object.