Hoe een Object laten verschijnen metalen in Illustrator

Hoe een Object laten verschijnen metalen in Illustrator


Het maken van een object verschijnen als metaal een moeilijke uitdaging in Adobe Illustrator kunnen omdat metaal heeft een korrelig uitstraling en een schittering dat moeilijk om opnieuw te maken. Het is echter mogelijk een metalen effect aan een vorm toevoegt met behulp van een opvulling met kleurovergang en toepassing van een filtereffect. De stappen in deze tutorial kunnen snel worden gewijzigd om de metalen effect die specifiek zijn voor uw ontwerp te bereiken.

Instructies

1

Selecteer het gereedschap "Rechthoek" en teken een rechthoek.

2

Selecteer de "Gradient" tool. Klik op de rechthoek en sleep in de richting waarin u wilt dat het graan van het metaal te verschijnen.

3

Klik op "Venster" en "Verloop" om te activeren het deelvenster Verloop selecteert.

4

Dubbelklik op de linkerschuifregelaar. De kleur wijzigen tot 40 procent zwart. Dan, veranderen de rechterschuifregelaar tot 40 procent zwart ook.

5

Klik op in het centrum en net onder de verloopbalk om toe te voegen een nieuwe kleur voor de kleurovergang. Dubbelklik op de nieuwe schuifregelaar. De kleur wijzigen tot 15 procent zwart.

6

Klik op "Stroke" in het deelvenster Gereedschappen. De kleur tot 40 procent zwart of de donkerste kleur in het verloop te wijzigen.

7

Klik op het menu "Effect" en Beweeg over "Textuur." Selecteer "Grain."

8

Instellen van het contrast met "0" en de intensiteit tussen "5" en "10."

9

Klik op het "Graan Type" drop-down menu. Selecteer "Horizontal" voor horizontale verlopen of 'Verticale' voor verticale verlopen. Klik vervolgens op 'OK'.

10

Pas de schuifregelaars in het deelvenster verloop als u een kleinere of grotere schittering op het metaal wenst.

Tips & waarschuwingen

  • Sleep het plein naar het deelvenster afbeeldingsstijl om dit effect op andere objecten opnieuw te gebruiken.