Hoe een MP3 liedje toevoegen aan een PowerPoint

Hoe een MP3 liedje toevoegen aan een PowerPoint


Gebruik uw favoriete liedje liven omhoog uw volgende presentatie. Pak het cd-rom of online en vervolgens te converteren naar MP3-formaat. MP3s zijn strak gecomprimeerde geluidsbestanden. Hoewel klein in vergelijking met andere digitale geluidsformaten, leveren ze goede geluidskwaliteit. U kunt uw lied als MP3 invoegen in uw PowerPoint-presentatie met slechts een paar eenvoudige stappen.

Instructies

1

Download het nummer dat u wilt gebruiken. Sla het op in dezelfde map als de presentatie. Als het lied nog niet in MP3-formaat, kunt u software die algemeen beschikbaar of ga naar de Online-Convert.com zet uw lied naar een MP3 van een grote verscheidenheid van formaten kostenloos gebruiken. (Zie bronnen).

2

Selecteer de dia waarop u wilt toevoegen van uw MP3-song. Gebruik het dianavigatiepaneel aan de linker kant van uw PowerPoint-scherm te selecteren van de gewenste dia. Of, omhoog of omlaag de dia's op het belangrijkste scherm naar rechts schuiven totdat u de gewenste dia hebt bereikt.

3

Navigeer naar het MP3-liedje dat u wilt invoegen in uw presentatie. Hoe u dit doet is afhankelijk van welke versie van PowerPoint die u gebruikt. In PowerPoint 2003, kies 'Insert' in de bovenste navigatiebalk, vervolgens "films en geluiden", en vervolgens "Geluid uit bestand." In PowerPoint 2007, selecteer 'Insert', kies het "Geluid" pictogram aan de rechterkant en vervolgens "geluid uit bestand." Selecteer in PowerPoint 2010, "," "Media invoegen," "Audio" en vervolgens "Audio uit bestand."

4

Dubbelklik op uw MP3-song die u wilt invoegen in uw dia. Een waarschuwing venster geopend waarin wordt gevraagd of u wilt dat het nummer automatisch wordt afgespeeld wanneer de dia in de diavoorstelling wordt geopend, of dat u wilt klikken om te beginnen met het liedje. Selecteer "Automatisch" of "Wanneer erop wordt geklikt" volgens uw voorkeur.

5

Test de kwaliteit van uw ingevoegde MP3-nummer door te dubbelklikken op het pictogram voor audio of spreker die nu op uw dia wordt weergegeven. U kan ook Klik eenmaal op het kleine pictogram van de "Slide Show", die op de bodem links of rechts van uw scherm wordt weergegeven, afhankelijk van uw versie van PowerPoint.

Tips & waarschuwingen

  • PowerPoint verbindt in plaats van ingesloten MP3-bestanden, wat betekent dat uw nummerbestand buiten in plaats van in de presentatie wordt opgeslagen. Kopieer zowel uw presentatie en uw MP3-song in een enkele map als u op een andere computer presenteren of geef het aan iemand anders. U moet deze bestanden samen in een map voor PowerPoint te vinden van uw gekoppelde MP3-song, wanneer je het spelen in uw presentatie houden.
  • Standaard stopt PowerPoint met afspelen van uw MP3-song wanneer u naar de volgende dia. Wilt u uw nummer wilt spelen via meer dia's, klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de spreker zijn animatie-instellingen aan te passen.
  • Auteursrechtelijke beperkingen van toepassing bij het gebruik van commerciĆ«le muziek in presentaties. U moet secure officiĆ«le toestemming voor het gebruik van je liedje.