Hoe een Label Word-Document converteren naar Excel

Hoe een Label Word-Document converteren naar Excel


Microsoft Word- en Excel werken hand in hand om gegevens voor etiketten, enveloppen, brieven en Samenvoegdocumenten maken. De sleutel tot het omzetten van een Word document met etiketten in een Excel-werkmap is een indeling die gemakkelijk wordt omgezet in Excel te gebruiken. Het is een goed idee om tabellen te gebruiken voor uw label als u het document voor het eerst in Microsoft Word maken. Zodra het document voltooid is, kunt u vervolgens toevoegen naar Excel zonder dat uw werk opnieuw hoeft te.

Instructies

Optie één

1

Open Microsoft Word en het document met etiketten die u wilt converteren naar Excel.

2

Een tabel maken als u nog geen hebt, door te klikken op "Tafel", "Plaats" en "Tabel". Plaats de inhoud voor elke persoon (bijv., naam en adres) in zijn eigen cel, druk op de toets "Lusje" om automatisch te maken nieuwe rijen in de tabel.

3

De resterende inhoud toe te voegen aan elke cel (elke persoon in hun eigen cel invoegen). Zodra iedereen is toegevoegd, een kop van de kolom aan de bovenkant van uw tabel invoegen Als u wilt invoegen een kolomkop, plaats de cursor in de eerste rij en selecteer "Tabel," "Invoegen" en "Rijen boven." Typ vervolgens in een kolomkop (zoals "namen-adressen") in de kop.

4

Opslaan van uw Word document met etiketten ("bestand opslaan") en kopieert u de hele tabel ("Bewerken, kopiëren" of Ctrl + C).

5

Ga naar Excel en open een leeg werkblad. Selecteer "bewerken, plakken" (Ctrl + V) de inhoud die u vanuit Word naar Excel hebt gekopieerd wilt plakken.

6

Formatteer uw Excel-bestand totdat u tevreden bent met hoe het eruit ziet. De lijst label om alfabetisch te sorteren, klik op "Gegevens" en "Soort." Opslaan van uw Excel-bestand door het selecteren van "Bestand" en "Save".

Optie 2

7

Open een leeg werkblad in Microsoft Excel en selecteer "Insert" en "Object" op de werkbalk.

8

Klik op de "Nieuw" tab in het dialoogvenster 'Object'. Ga naar 'Microsoft Word-Document' en klik op 'OK'.

9

Laat uw cursor binnen het object dat u net in Excel geplaatst. Klik vervolgens op 'Insert' en de bestandsnaam"en vinden het etiket Word-document dat u wilt converteren.

10

Dubbelklik op de naam van het bestand om het te brengen in uw Excel-werkblad. Het Excel-bestand door het selecteren van "File" en opslaan opslaan." Uw Word document met etiketten is nu in Excel.