Hoe een HTML-afbeelding toevoegen aan een E-mail

Hoe een HTML-afbeelding toevoegen aan een E-mail


Net als u kunt het plaatsen van een digitale afbeelding op een webpagina met behulp van HyperText Markup Language (HTML), kunt u ook deze afbeelding invoegen in de hoofdtekst van uw e-mail zonder de noodzaak voor de HTML-code. Misschien u wilt delen van foto's van uw recente reis, misschien wilt u uw nieuwste product te promoten of misschien wilt u gewoon verduidelijken uw boodschap. Met uw digitale foto's en een e-mailtoepassing, kunt u leveren uw foto's direct naar uw ontvangers.

Instructies

1

Plaats uw digitale afbeelding in een gemakkelijk te vinden locatie op uw computer zodat u het gemakkelijk in de volgende stappen ophalen kunt.

2

Start uw e-mailtoepassing en een nieuw bericht maakt.

3

Zoek de "toevoegen" link of button in uw toepassing. Deze functie wordt vaak afgebeeld als een paperclip-pictogram en wordt gewoonlijk gevonden boven aan uw bericht.

4

Kies uw digitale afbeelding met behulp van het dialoogvenster dat automatisch verschijnt. Navigeren naar het gebied op uw computer waar uw bestand zich bevindt en klik op een knop zoals "Bestand kiezen," "Bijvoegen" of "Open" te koppelen uw afbeelding aan de hoofdtekst van de e-mail. Als u vragen over hoe een bijlage in uw eigen e-mailprogramma hebt, toegang tot de 'Help'-pagina. Afwisselend, sommige e-mailtoepassingen zoals Mac OS X Mail kunnen u gewoon klikken en slepen uw foto in de hoofdtekst van het bericht. Verder, u kunt ook klikken of klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kopieer en plak het in uw e-mail.

5

Vul uw e-mailadres, typ uw opmerking in de hoofdtekst van het bericht en klik op de "Verzenden" knop wanneer u klaar bent om te leveren uw afbeelding.

Tips & waarschuwingen

  • Voeg geen foto's groter dan 1 megabyte (MB), omdat zij moeilijk voor uw ontvanger wellicht te openen op zijn computersysteem.