Hoe een HP PSC-Printer op een Computer installeren

Hewlett-Packard PSC lijn van printers, ook bekend als Photosmart, zijn alles-in-één printers gericht op de consumentenmarkt voor foto's afdrukken. Deze printers hebben een stuurprogramma en softwarepakket gebundeld met de perifere, verstrekken van alle software die nodig is voor uw computer te herkennen en goed met de printer communiceren. De HP PSC lijn gebruikt Inkpatronen voor fotorealistische afdrukresultaten.

Instructies

1

Plaats de installatieschijf van de HP-printer in uw computer CD- of DVD-station.

2

Klik op "Install" op de HP Photosmart printer installatievenster dat verschijnt zodra de CD is geladen.

3

Klik op "Next." Klik op "Ik heb herzien en aanvaard de installatie overeenkomsten instellingen" Zodra u keek door HP's licentieovereenkomsten.

4

Klik "Next" drie keer langs de overeenkomst pagina, de installatie directory selectie en de software pagina. Uitpakken en macht van de printer, klik op "Next" na elke stap. De taalinstellingen op de Photosmart printer ingesteld. Klik op "Next.

5

Klik op "Next." Open het voorpaneel van de Photosmart printer en plaats de opgenomen inktcartridges in de cartridge baai. Sluit het voorpaneel en klik op "Next." Plaats papier in de printer en klik op "Next."

6

Klik op "Sluiten" en dan "Ja." Klik op "Directe verbinding met een USB-kabel" en druk op "Volgende". Klik op "Volgende" en vervolgens "voltooid."