Hoe een HP Deskjet 3745 Printer installerenDe HP Deskjet 3745 is een inkjet-kleurenprinter met de mogelijkheid om af te drukken van maximaal 14 pagina's per minuut met zwarte inkt alleen en maximaal 10 pagina's per minuut kleur inkt gebruiken. De HP Deskjet 3745 is uitgerust met randloos afdrukken vermogen, waarmee de gebruiker de gehele pagina van een 4 bij 6 foto af te drukken. De HP Deskjet 3745 wordt geleverd met alle nodige accessoires die nodig zijn om dat de installatie is eenvoudig en snel. Het is belangrijk om correct te installeren de Deskjet 3745 per HP van richtsnoeren om de beste kwaliteit output te zorgen tussen de Deskjet.

Instructies

1

De HP Deskjet 3745 verwijderen uit het vak; Verwijder de tape van de veiligheid van de eenheid en negeren. Plaats de Deskjet 3745 in de buurt van de computer op een vlakke ondergrond.

2

Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de Deskjet 3745. Stopt u het snoer in een stopcontact; macht op de eenheid door op de power-knop te drukken. Wachten op de voedingsknop om te stoppen met knipperen en gestage voordat u verdergaat met de installatie.

3

Verwijder de inktcartridges die opgenomen in de printer uit de doos zijn. Trek de tape off van de rug van de inktcartridges. Open het klepje van de Deskjet 3745; de cartridge-houder zal het automatisch verplaatst naar het midden van de eenheid voor cartridge installatie.

4

Plaats de inktcartridges in de passende houder en druk stevig op zijn plaats. Wanneer de inktcartridge geleider vastklikt, is het nu veilig. Sluit de klep van de printer en de printer om te herkennen van de geïnstalleerde inkt toestaan. Wachten op de power-knop om te stoppen met knipperen voordat u verdergaat.

5

Sluit de meegeleverde USB-kabel aan op de achterkant van de printer; Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel op de USB-poort op de computer. Toestaan dat de computer de printer herkent. Wanneer souffleur van "Nieuwe Hardware gevonden", sluit de toepassing de printer handmatig te installeren.

6

De HP Deskjet 3745 installatie-CD in het cd-rom-station van uw computer invoegen Het installatieprogramma begint automatisch. Volg de instructies op het scherm om de installatie van de Deskjet-stuurprogramma's. Wanneer gevraagd, herstart het systeem. De Deskjet 3745 is nu geïnstalleerd en gereed voor gebruik.