Hoe een gemeenschappelijke Printer in een netwerk met behulp van een Netgear Router aansluiten

Hoe een gemeenschappelijke Printer in een netwerk met behulp van een Netgear Router aansluiten


Netgear is één van de toonaangevende fabrikanten van draadloze routers. Netgear routers hebben snelle verbinding tarieven, meerdere kanalen en verregaande signalen. Een printer aansluiten op een router Netgear kan worden gedaan door iemand die weet hoe een computer te gebruiken.

Instructies

1

Controleer uw printer om te controleren of er een draadloze adapter gebouwd. Als dit niet gebeurt, zul je om één te kopen zodat het met de Netgear router communiceren kan. Een plug-and-play Netgear draadloze adapter kopen als je kunt.

2

Ga naar het Configuratiescherm op uw computer en klik op 'Network and Sharing Center'. Klik op de link "Printer delen" en kies vervolgens 'Schakel printerdeling.' De Netgear router zal nu de verbinding tussen zichzelf en de printer herkent. De printer is nu verbonden met het netwerk. Echter, als u wilt dat de printer te gebruiken, je moet registreren op uw computer.

3

Ga terug naar het "Control Panel" en klik op het pictogram 'Printers en faxen'. In de navigatiekolom van het venster dat verschijnt, selecteer 'Voeg een Printer toe'. Volgende, selecteer het vak dat luidt: "A netwerk Printer of een Printer aangesloten op een andere Computer" en klik op de "volgende >" knop. In de volgende pagina, selecteer "bladeren voor een Printer" en de Netgear router scant en alle printers detecteren in haar signaalbereik--inclusief printers die niet jou zijn. Selecteer uw printer in de lijst en klik op "volgende >." Controleer alle de wijzigingen die u hebt aangebracht in de pagina Samenvatting en klik op "Finish" toe te passen. U kunt de printer nu gebruiken voor het afdrukken van documenten.