Hoe een Document scant in de tekstverwerker

Niet langer hoeft de documenten die u scant te worden van een afbeelding. U hebt nu de capaciteit om uw document naar uw tekstverwerker te scannen. Alles wat je nodig hebt geïnstalleerd op uw computer is de optische tekenherkenning (OCR), waarmee u eenvoudig pagina's van gescande tekst bewerken. Ook moet u Microsoft Office Document Imaging, die de gescande tekst naar een tekstverwerker converteert. Niet alleen kunt u uw documenten scannen, maar u kunt ze ook bewerken. Dit is gunstig voor diegenen die het nodig om belangrijke informatie via e-mail te verzenden.

Instructies

1

Open het deksel van de scanner en plaats het document op de scanner. Controleer of dat het is naar beneden op het glas. Voor meer dan één pagina, plaats één filter tegelijk.

2

Sluit het deksel van de scanner op uw document. Druk op "Scannen" op uw scanner. Als u meer dan één pagina scannen, uw scanner zal prompt u wanneer om de volgende pagina op de scanner.

3

Kijk naar uw document op het scherm. Gewas het document op de gewenste grootte. Gebruik uw muis om Houd ingedrukt en sleep de rechterbenedenhoek van de gestippelde rechthoek.

4

Selecteer de manier waarop u uw document op te slaan. De drop-down box moet omvatten PDF, Paint Shop en Microsoft Word. Selecteer Microsoft Word en selecteer "Save".

5

Wacht het document op uw scherm wordt weergegeven. Elke tekst bewerken die is moeilijk te lezen. Klik op beide "Save" of "Opslaan als" het bewerkte document op uw computer opslaan.

Tips & waarschuwingen

  • E-mail van uw document of bewaar het op een veilige plaats voor gemakkelijke verwijzing.