Hoe een Computer videokaart foutberichten oplossen

Een stand-alone videokaart installeren op uw computer, kunnen een uitstekende manier om de prestaties verbeteren. Bent u in games, videobewerking of andere intensieve taken van de processor, moet het installeren van een videokaart met eigen on-board geheugen helpen de computer efficiënter uitvoeren. Kennen van het oplossen van deze videokaarten, kunt u een grote hoeveelheid tijd en geld besparen.

Instructies

1

Controleer de status van de videokaart in uw computer Device Manager. Om Apparaatbeheer te openen, klik met de rechtermuisknop op "My Computer" en kies "Eigenschappen" uit het menu. Op het tabblad "Hardware", klik op de knop "Apparaatbeheer". Klik op het plusteken naast 'Beeldschermadapters' en zoekt u een geel vraagteken of een rood uitroepteken. Als u deze indicatoren ziet, klik met de rechtermuisknop op het apparaat en kies "Stuurprogramma bijwerken" in het menu. Ervoor dat uw besturingssysteem te vinden van het juiste stuurprogramma en installeer het, en vervolgens opnieuw testen van de videokaart.

2

Controleer aan de achterzijde van de videokaart om te zien of het één poort of twee. Veel van de nieuwere videokaarten hebben twee poorten op de achterkant voor dubbele beeldschermen. Als uw videokaart beschikt over twee poorten Verplaats de monitor naar de andere haven en vervolgens opnieuw testen. Als de videokaart goed op één poort maar niet de andere presteert, kon één poort zitten verkeerd.

3

Verwijder de kabel van de monitor en de computer, dan sluit het opnieuw aan. Testen van de prestaties van de videokaart opnieuw. Een slechte kabel kan problemen veroorzaken die zal het nabootsen van een slechte videokaart. Hebt u een extra video-kabel kunt u ook proberen omwisselen van de kabel.

4

De resolutie van de beeldschermadapter controleren door met de rechtermuisknop op het bureaublad en 'Instellingen' te kiezen uit de lijst. Gebruik de schuifbalk om de resolutie te veranderen, dan kijken naar het scherm. U wellicht meerdere verschillende schermresoluties proberen voordat u de een die het beste werkt.

5

Zet uw computer uit en verwijder het netsnoer. Verwijder de kap van de computer en verwijder de stand-alone videokaart. Breng het klepje weer aan en sluit de monitorkabel aan de videokaart die is ingebouwd in de systeemkaart van de computer. De PC opstart en testen van de video. Als je goede video met de ingebouwde kaart, maar niet de stand alone, weet je dat de insteekkaart slecht is.